Carduri afișate

După sarcină, deținătorul cardului și status

Cardurile

Informațiile și sarcinile cu privire la clienții tăi sunt salvate pe carduri. Mai multe carduri pot fi adăugate aceluiași client.

Afișarea cardurilor se face în funcție de cel care îl deține și status. Poți seta un filtru pe baza câmpurilor opționale sau poți alege din câmpurile afișate, de asemeni.

Gruparea în funcție de sarcini

Cardurile sunt grupate în funcție de termenul limită al sarcinilor. [1.1.]:

Dacă există suficient spațiu pe ecranul tău, va fi afișat și numele deținătorului. [1.2.].

Pentru a adăuga un card nou, apasă click pe [Oportunitate nouă] button [1.3.]. Apoi, ai posibilitatea să încarci și să editezi cardul printr-un click pe numele său din listă.

Pentru mai multe informații, vezi: Adăugrea Noilor Clienți, Carduri Structura Cardurilor, Gestionarea Sarcinilor

02_adatlapok_teendokkel

Deținătorul

Pentru a se afișa cardurile unui Deținător selectat [2.1.], click pe butonul [Filtru]. În acest caz, sunt afișate și acele carduri pentru care i-a fost atribuită o sarcină unui utilizator; *sarcina nu mai aparține, deci, deținătorului.

Selectând opțiunile [Filtru] > Deținător > Toți [2.2.], sunt afișate toate cardurile. Acesta este filtrul implicit.

03_szures_adatlap_felelosre

Pipeline

Pot exista 3+1 grupuri de statusuri. Cardurile pot fi mutate prin și în interiorul acestor statusuri. Grupurile și statusurile sunt customizabile.

Pentru mai multe informații, vezi: Particularizare Statusurilor (proceselor)

Dacă apeși click pe un status [3.1.], vor apărea doar acele carduri care aparțin statusului selectat. Nu poți selecta și filtra statusuri goale (fără carduri de oportunitate care să aibă atribuite acel status).

Trebuie să creezi un filtru pentru o filtrare avansată..

Pentru mai multe informații, vezi: Filtre

Dacă apeși click pe X [3.2.] de lângă statusul selectat, sunt afișate toate cardurile care pot fi găsite în modul. Aceasta este opțiunea de filtrare avansată.

04_szures_statuszra

Între parantezele de lângă statusuri poți vedea numărul de carduri cu sarcini neîndeplinite [3.3.] și numărul de carduri din statusul respectiv [3.4.].

04_lejart_es_osszes_darabszam

Câmpuri afișate

Pentru a afișa câmpuri, trebuie să creezi un nou filtru sau să cauți unul creat deja.

Pentru mai multe informații, vezi: Filtre

Dacă dai click pe iconița de tip grilă, care apare când vrei să adaugi un filtru, vederea ca listă este înlocuită de o vizualizare tip grilă. În acest caz sunt afișate doar 6 câmpuri (acelea care au fost adăugate la început) [4.1.]. Câmpurile adăugate mai târziu sunt afișate doar în tabelul exportat.

Poți schimba ordinea câmpurilor folosind opțiunea drag and drop. Dacă plasezi filtrul în locul cerut, tabelul este actualizat și coloanele sunt afișate în funcție de noua ordine stabilită de tine.

Dacă apeși click pe săgeata de lângă câmpuri, lista va fi aranjată în ordine alfabetică în funcție de câmpul respectiv (dacă un câmp conține cuvinte) sau crescător/descrescător (dacă un câmp conține informații numerice). [4.2.]..

Întrucât câmpurile listate apar în timpul exportului, este posibil să creezi o Foaie de Calcul Google în care informațiile din MiniCRM sunt actualizate automat.

05_listazott_mezok_beallitasa

“Datele companiei care figurează în imagini sunt date false, inventate pentru testare.”