Aplicațiile mobile MiniCRM

Aplicația MiniCRM

Pentru a avea acces rapid și facil la datele tale, MiniCRM a dezvoltat aplicația de mobil MiniCRM cu ajutorul căreia poți rămâne în contact cu clienții tăi chiar și atunic când nu ai acces la un computer. Tot ce ai nevoie este un smartphone sau tabletă cu sistem de operare Android sau iOs conectat la internet.

Poți descărca aplicația MiniCRM:

După instalare loghează-te folosind datele pe care le folosești și pe computer și bucură-te de libertatea de a utiliza MiniCRM de pe telefonul tău.

Aplicația MiniCRM CallLog (Android)

Dacă spațiul telefonului pe care îl folosești este împărțit (Personal și Lucru), pentru a funcționa corect, aplicația MiniCRM Call Log ar trebui instalata în spațiul Personal.

Aplicația MiniCRM CallLog disponibilă doar pe sistemul de operare Android poate fi descărcata din Google Play de la următoarea adresă https://play.google.com/store/apps/details?id=com.minicrm.

Această aplicație îți permite să înregistrezi în istoricul cardurilor informații legate de apelurile telefonice (ce număr te-a apelat sau ai apelat, cât a durat convorbirea, etc.).

Aplicația MiniCRM CallLog va înregistra doar informații legate de convorbirea telefonica (număr apelat, duarată, etc.) însă nu va înregistra audio convorbirea în sine.
Pentru detalii suplimentare legate de instalarea aplicațiilor accesează pagina dedicată.