Trimiterea unui email/SMS personalizat

Folosind MiniCRM poți trimite emailuri și SMS-uri personalizate, pe care le poți edita pe loc sau poți alege un șablon din lista de șabloane disponibile.

Poți consulta lista tarifelor pentru trimiterea de SMS-uri pe pagina dedicată acestui subiect. Atenție: În timp pot surveni modificări ale tarifelor pentru trimiterea SMS-urilor. Te rugăm să te adresezi Consultanților noștri pentru informații actualizate.
În ceea ce privește SMS-urile, recomandăm evitarea introducerii de URL-uri scurtate folosind servicii de scurtare a URL-urilor (de exemplu, cutt.ly sau altele) întrucât acele SMS-uri pot fi blocate din motive ce țin de SPAM!
Pentru a trimite un email sau SMS personalizat este nevoie să deschizi cardul companiei/persoanei căreia vrei să îi trimiți email sau SMS și să dai click pe adresa de email sau pe (SMS) pentru SMS-uri.

În funcție de ce ai ales anterior (email sau SMS) îți va apărea fereastra care conține șabloane de email sau SMS, procesul de trimitere fiind identic.

Un SMS poate conține maximum 160 de caractere (inclusiv spații). Dacă un text conține 161 de caractere vei fi taxat dublu. Prețul unui sms poate varia în funcție de caracterele speciale pe care le folosești (ex: dacă folosim diacritice conține maximum într-un sms este de 70 de caractere cu tot cu spații)

În această fereastră poți selecta unul din șabloanele existente sau poți da click pe Email/SMS personalizat dacă vrei să editezi manual textul.

Apoi va apărea pagina în care poți edita emailul sau SMS-ul.

Dacă trimiți un email ai grijă să completezi Subiectul și conținutul. Poți apăsa la final pe butonul Previzualizare pentru a previzualiza emailul iar apoi apasă pe Trimite pentru a trimite emailul.

În câmpul Destinatar poți să mai adaugi și un alt contact existent pe card dacă este nevoie să trimiți emailul către mai multe persoane.

Dacă ai nevoie să trimiți totuși emailul și altor destinatari, poți completa câmpul Destinatari personalizați. În acest câmp poți introduce mai multe adrese de email (separate de virgulă, spațiu sau punct și virgulă).

În câmpul Emițător poți alege o adresă de email personalizată dacă este nevoie. Pentru detalii legate de setarea adreselor de email personalizate consultă pagina dedicată.