Loghează-te

Prețuri și ofertă personalizată

A trecut perioada în care implementarea unui sistem necesita foarte mult timp și mulți bani. MiniCRM poate fi implementat imediat, având mai multe pachete disponibile. Începe să îl folosești și customizează-l conform nevoilor tale în câteva minute. Fiind o soluție în cloud, poți începe să-l folosești activ după câteva ore de customizare, setări și învățare a sistemului.

Cere o ofertă și o consultanță MiniCRM keyboard_arrow_right

Soluții și prețuri keyboard_arrow_down

14.5x ROI

Andrei și-a fondat companie în 2014. Aceasta vinde aparate de print, fotocopiatoare și consumabile. În companie lucrează două persoane full-time job și mai este o persoană care lucrează part-time. De când au implementat MiniCRM, toată lumea știe pe cine trebuie să sune, când și de ce. Nu mai există prospecți uitați și nici răspunsuri întârziate. Încă din prima lună de la implementare și-au crescut veniturile cu 50%.

1900 EUR/ lună extra profit.
125 EUR / lună abonamentul MiniCRM.

Mai puțin stres, 40 de ore lucrate pe săptămână, 2x profit, 3x mai profi

Gabriela, Monica și Vlad și-au fondat compania în 2008 având ca domeniu de activitate servicii de imprimare. Au lucrat foarte mult pentru a câștiga cât mai mulți clienți și a-și mări profitul însă erau constant foarte stresați, și lucrau 12 ore pe zi, uneori chiar mai mult. MiniCRM le-a rezolvat problemele de timp și de comunicare: toți știu cine, ce și când au vorbit cu clienții și până când trebuie să își finalizeze sarcinile.

Orele de lucru au scăzut de la 12h la 8h/ zi eficientizându-și munca cu MiniCRM
Au dublat veniturile (+10k EUR) și triplat profitul (9000 EUR) după implementare
125 EUR / lună abonamentul MiniCRM.

De la 0 to 1 600 000 EUR/an venit în 4 ani

Mihai a venit cu ideea de a construi un business în retail în 2012. A început cu o rețea de francize și a folosit MiniCRM încă de la început pentru a-și gestiona clienții și partenerii. Știa foarte bine că acesta este momentul potivit de a folosi un sistem structurat și organizat. Au definit procesele lor direct în MiniCRM. Datorită implementării rapide, rezultatele au venit imediat. Dacă nu ar fi planificat totul încă de la început, creșterea ar fi fost mult mai lentă.

În mai puțin de 4 ani a construit mai mult de 70 de francize
De la 0 to 1 600 000 EUR/an venit
A început cu un abonament MiniCRM de 90 EUR / lună pentru 5 utilizatori iar acum plătește 500 EUR / lună pentru 28 utilizatori.

A înlocuit coșmarul Excelului +3 milioane EUR profit în mai puțin de 2 ani

Compania de IT condusă de Cristian avea foarte mult succes în 2012. Aceasta se ocupa cu proiecte custom pentru întreprinderi mari. Având un număr relativ mic de clienți și proiecte, li s-a părut suficient să folosească Excelul pentru a-și gestiona procesele iar realizarea rapoartelor li s-a părut mai simplă în Excel decât implementarea unei soluții CRM. Acest proces a fost bun până când au găsit o greșeală foarte mare în rapoartele din Excel și au fost nevoiți să reia toată activitate din ultimele 10 luni pentru a corecta greșeala.
După au decis să implementeze MiniCRM pentru e evita asemenea scenarii. Un beneficiu imediat a fost cel de a putea automatiza toate sarcinile de management iar toți colegii primeau sarcini și remindere în mod automat.

3x venitul (3 milioane EUR/an) în primii 2 ani.
150 EUR / lună abonamentul MiniCRM.

Ești tu următoarea poveste de succes MiniCRM?

sikerstory

Cât de mult te-au costat ultimele 12 luni neavând un sistem CRM? Câți clienți ai pierdut pentru că ai uitat de ei sau au fost procesați prea greu de echipa de vânzări? Cât de mult venit ai pierdut? Cât de mult stres inutil îți provoacă acest lucru? Cât de mult ți-ai putea crește compania dacă în loc să te ocupi cu rezolvarea greșelilor și a problemelor "urgente", te-ai putea concentra 100% pe strategii de dezvoltare a companiei? Doar tu ai răspunsurile la aceste întrebări.

Consultanții noști te vor ajuta să găsești cea mai bună soluție și cel mai potrivit abonament pentru a rezolva provocările tale actuale. Contactează-ne pentru a-ți minimaliza pierderile!

La ce să te aștepți de la MiniCRM?

 • trending_up Creștere imediată a eficienței procesului de vânzare.

  - MiniCRM te determină să gândești în sistem și îți ofertă informații reale pe baza cărora să iei decizii business inteligente. Știi constant cum se desfășoară vânzările, care este rata de închidere a vânzărilor, câte vânzări aștepti să închizi în această lună și pe cine trebuie să te concentrezi. Poți gestiona procesul tău de vânzare fie că e vorba de vânzări în persoană, la telefon sau online, de produse sau de servicii.

 • headset_mic Suport excepțional

  - Consultanții noștrii îți răspund la telefon. Clienții noștrii nu sunt doar o adresă de email în baza de date. Investim timp și energie pentru a înțelege nevoile tale, pentru ați oferi o soluție cu adevărat bună. Îți oferim suport în implementare și workshopuri gratuite pentru cunoașterea, învățarea și folosirea cât mai profi a MiniCRM .

 • wc Soluție complexă de gestionare a clienților.

  - Toți clienții tăi organizați și prioritizați într-un singur loc.

 • settings Procese automatizate.

  - Toți din companie știu pe cine și când trebuie să sune.

 • assignment_turned_in Șabloane gata de folosire

  - Sistem cu setări de bază gata de folosit, dacă nu ai timp pentru customizare acum.

 • repeat Integrat cu alte soluții.

  - Email, calendar, agenda telefonului, website, Webshop etc...

 • email Trimitere de newslettere.

  - Folosind baza ta de date cu clienți, poți trimite newslettere targetate.

 • directions_bike Poate fi implementat chiar și de cele mai mici firme.

  - Am optimizat pachetele noastre de începători astfel încât să corespundă cu nevoile microîntreprinderilor. Conține funcționalități necesare încă de la început de drum pentru a avea succes.

 • error Cost lunar scăzut.

  - Nu este nevoie de o investiție inițială mare și recuperezi imediat investiția făcută. Interesul nostru este comun cu al tău. Dacă nu ești mulțumit de serviciile noastre poți renunța în orice moment la abonament. Oferim continuu servicii de calitate care să îți permită să îți atingi obiectivele și să îți eficientizezi activitatea.