Activarea serviciului SMS

Serviciul de trimitere a SMS-urilor este contra-cost. Tariful unui SMS diferă în funcție de țara de destinație iar un tabel al tarifelor poate fi consultat aici.

Pentru a trimite SMS-uri din sistem, serviciul SMS trebuie activat în modulul din care se dorește trimiterea de SMS-uri. Acest serviciu poate fi activat în mai multe module în același timp.

Un SMS poate conține maximum 160 de caractere (inclusiv spații). Dacă un text conține 161 de caractere vei fi taxat dublu.

Pentru activarea serviciului SMS mergi în Setări apăsând pe (colțul dreapta sus) și apoi alege Module din meniul de sus și dă click pe numele modulului în care dorești activarea serviciului SMS. Ajuns în pagina de setări a modulului, caută și completează câmpul Expeditor SMS cu numărul tău de telefon.

Numărul de telefon pe care îl completezi va fi folosit doar la activarea serviciului SMS și nu este numărul de pe care se vor expedia mesajele. Pe acest număr vei primi un cod de activare al serviciului, așadar asigură-te că ai acces la acest număr atunci când îl completezi în sistem.