Profită mai mult de aplicațiile tale cu integrările MiniCRM

Eficientizează-ți munca zilnică: utilizează MiniCRM împreună cu sistemele, aplicațiile tale preferate. Poate fi integrat cu calendarul tău, cu Gmail, Outlook, Shoprenter, Facebook sau Google Apps.

Organizare perfectă a zilei cu integrarea Calendarului Google

Vrei să îți gestionezi întâlnirile și sarcinile legate de lucru în așa fel încât să nu se suprapună cu sarcinile tale zilnice? Datorită integrării, sarcinile create în MiniCRM pot fi adăugate direct în aplicația ta preferată de calendar (Google, Outlook, IOS, Android). Dacă se schimbă ora sau data unei întâlniri, o poți modifica cu ușurință în calendar, iar actualizarea acestei sarcinii/întâlniri se va produce automat și în MiniCRM.

Scoate potențialul maxim din magazinul tău online

Poți transforma prospecții în clienți, iar clienții unici în clienți fideli, cu ajutorul integrării webshop. Abordează prospecții indeciși cu oferte speciale, creează o serie de emailuri personalizate pentru clienții tăi sau gestionează reclamațiile cu modulul servicii clienți.

MiniCRM mă ajută să anticipez rezultatele, să pot face uşor o proiecţie a vânzărilor şi a veniturilor care urmează să intre în companie.

Mircea Săplăcan
Fondator,
Emiral Media

Treci la un alt nivel cu rapoartele din foile de calcul Google

Pe lângă rapoartele interne MiniCRM, ai și opțiunea de a utiliza una dintre cele mai populare integrări, cu foile de calcul Google. Indiferent de întrebarea la care cauți răspuns, poți crea rapoarte ușor de parcurs, prin adăugarea datelor colectate din sistem în foile de calcul Google. MiniCRM actualizează raportul pe oră, astfel vei avea o raportare actualizată și transparentă, fără să fie nevoie să aloci timp săptămânal pentru asta.

Lead-urile de pe Facebook direct în MiniCRM

Datorită integrării cu Facebook, prospecții, în urma completării formularelor Facebook, pot ajunge direct în baza de date MiniCRM. Totodată, puteți seta tipuri de activități unice în cazul campaniilor pe care le aveți, ajutând astfel agentul de vânzări să știe prin ce anunț a ajuns prospectul în baza voastră de date și ce are de făcut în privința lui. În cazul fiecărei sarcini este alocat un responsabil și un termen limită. Astfel nu se pierde niciun prospect.

Pentru mine cea mai utilă parte a fost cea de înregistrare a prospecților în sistemul CRM.

Raimund Ambarus
Brand Distribution Group SRL

Aplicația Jurnal de Apel (Call log)

Sincronizează automat apelurile cu sistemul MiniCRM, astfel poți urmări care coleg, când și ce a vorbit cu un client.

Facebook

Conectează-ți Facebook-ul cu sistemul MiniCRM și primește înregistrările prospecților direct în sistem. Creează grupuri țintă unice pentru campaniile tale.

Shoprenter

Prin integrarea aplicației Shoprenter, înregistrările sunt adăugate imediat în MiniCRM.

UnasShop

Odată cu conectarea celor două sisteme, informațiile despre clienți și comenzi ajung aproape în timp real în MiniCRM.

WooCommerce

Dacă ai un magazin online WooCommerce, îl poți conecta cu ușurință cu sistemul nostru MiniCRM.

Gravity Forms

Conectează formularul de pe site-ul tău din WordPress cu MiniCRM, astfel încât prospecții înregistrați să fie adăugați imediat în sistem. Creează un formular dinamic care se schimbă automat pe baza conținutului din câmpuri.

Excel

Importă cu ușurință bazele tale de date existente în MiniCRM.

Analytics

Integrează Google Analitycs în website-ul tău, astfel datele principale ale prospecților înregistrați ajung în MiniCRM.

Telekom E-izolatii Emiral Pallex Auchan