Corelează datele CRM cu alte aplicații

MiniCRM comunică cu aplicațiile tale preferate: Google Calendar, WooCommerce, Excel/Spreadsheets…

Sarcinile tale din MiniCRM în Calendarul Google

Problemă

Elena are un calendar de lucru foarte încărcat. Trebuie mereu să verifice în mai multe locuri ce întâlniri, termene și agendă zilnică are. Acest lucru o încetinește și o face să își suprapună uneori întâlnirile.

Soluție

Pasul 1: Elena poate integra MiniCRM cu aplicația ei preferată de calendar (Google, Outlook, IOS, Android). Deadline-ul sarcinilor create în sistemul CRM este adăugat automat, pe loc, în calendar.

Pasul 2: Dacă se schimbă ora sau data unei întâlniri, o poate modifica cu ușurință în calendar, iar actualizarea acestei sarcini/întâlniri se va produce automat și în MiniCRM.

Sincronizarea CRM cu aplicațiile de calendar se poate face cu doar câteva click-uri. Vezi procedura în pagina de help!

Comenzile din magazinul online în MiniCRM

Problemă

Adrian are un magazin online. Uneori întârzie procesarea comenzilor, pentru că ele se află într-un flux de lucru separat față de restul sarcinilor de lucru.

În plus, deși majoritatea comenzilor sunt de la clienți recurenți, Adrian nu are un istoric al comenzilor per client de care să se folosească regulat.

Soluție

Pasul 1: Adrian poate folosi MiniCRM pentru a manageria sarcinile zilnice ale echipei lui. Dacă integrează MiniCRM cu WooCommerce, va putea vedea comenzile ca sarcini în sistemul CRM.

Pasul 2: Mai mult, Adrian are acum date pe care le poate folosi în campaniile sale viitoare de e-mail marketing. E mult mai ușor să se promoveze către clienții recurenți decât să aducă mereu clienți noi.

Conectare cu bazele tale de date din Google Sheets

Problemă

Oliver are nevoie de un sistem CRM, pentru a primi notificări și pentru a automatiza unele procese de lucru. Dar, din motive tehnice, nu poate să renunțe nici la stocarea datelor în Google Sheets, chiar dacă acolo opțiunile sale sunt limitate.

Soluție

Oliver poate folosi simultan MiniCRM și Google Sheets. Face sincronizarea datelor, astfel că orice modificare din MiniCRM se va actualiza automat și în foile de calcul, la fiecare oră.

Consultă pagina de help! pentru a vedea cum se realizează integrarea.
De asemenea, exportarea și importarea de date din Excel sau Google Sheets în MiniCRM este posibilă!

Sincronizare cu Facebook Ads

Problemă

Anca folosește reclame Facebook de tip lead ads pentru a strânge date despre potențiali clienți. Doar că pierde mult timp cu procesarea acestor date.

Descarcă datele într-un tabel, o dată pe zi, după care le copiază într-un fișier Excel. Are mereu și intrări duplicate.

Soluție

Câmpurile din formularul de Facebook sunt sincronizate cu un formular corespondent din MiniCRM. Acum, imediat ce un potențial client își lasă datele de contact pe o reclamă, aceste date apar și în MiniCRM și se generează o sarcină automată pentru contactarea lor. Nu mai e nevoie de niciun fel de procesare manuală și nu se pierde niciun lead.

Despre realizarea sincronizării cu Facebook puteți citi mai multe pe pagina de suport.

Află totul despre companii, prin integrarea cu OpenAPI

Problemă

Pentru că nu are date avansate despre companii, Anca nu prioritizează pe cine să sune. Ajunge uneori prea târziu la companiile medii și mari, care ar fi avut potențial de a deveni clienți.

Soluție

Anca alege sincronizarea OpenAPI. De fiecare dată când o companie nouă va intra în sistemul ei CRM, MiniCRM va adăuga automat la fișa acesteia date ca: cifra de afaceri, profitul și numărul de angajați. Acum trebuie doar să fie atentă ca numele sau CUI-ul companiei să fie introduse corect.

Mai multe despre OpenAPI pe pagina de help.

Integrare marketing: Vezi de unde vine fiecare lead

Problemă

Mihaela nu știe cum să atribuie meritul pentru o vânzare. Nu știe din ce campanie de marketing și de pe ce mesaj au sosit clienți noi în companie.

Soluție

MiniCRM poate fi sincronizat cu Facebook Ads, Google Ads și cu orice alt canal de marketing. Vezi într-un sistem CRM unic, toate detaliile despre canalul de marketing, campania, mesajul și tipul de CTA de pe care a sosit un lead direct în programul CRM online.

Alte integrări

 • Aplicația Jurnal de Apel (Call log)
  Sincronizează automat apelurile cu sistemul MiniCRM, astfel poți urmări care coleg, când și ce a vorbit cu un client.
 • Gravity Forms
  Conectează formularul de pe site-ul tău din WordPress cu MiniCRM, astfel încât prospecții înregistrați să fie adăugați imediat în sistem.
 • Google Analytics
  MiniCRM poate primi automat date din Analytics despre sursa unui lead și pagina pe care s-a realizat înscrierea. În plus, poate procesa datele din parametrii UTM.
 • Integrări prin MiniCRM API
  Cu ajutorul unui specialist IT, puteți conecta orice aplicație care folosește API (sistem care permite aplicațiilor să facă schimb de date) cu MiniCRM.
Telekom Emiral Pallex Auchan