MiniCRM pentru marketing

Email și SMS marketing. Integrare cu Facebook Ads. Performanță campanii.

Email marketing

Reactivează clienți pierduți din baza ta de contacte. Segmentează baza de date, economisește timp cu șabloane de email și câmpuri variabile. Setează serii de emailuri și planifică expedierea.

SMS marketing

Asigură-te că mesajele ajung la contactele tale, prin SMS. Pregătește un șablon SMS la fel cum ai scrie un email. Alege destinatarii și cine vrei să le apară ca emițător.

Rapoarte și A/B testing

Verifică ratele de deschidere și de click, vezi cine sunt cei care au dat click în email sau SMS. Testează variante multiple de mesaj prin A/B testing.

Sincronizare cu Facebook Ads

Lead-urile din Facebook ajung instant în MiniCRM, fără introducere manuală. Vezi exact de pe ce campanie și reclamă au ajuns la tine clienții. Ce reclame au rate de conversie mai mari.

Performanță campanii

Urmărește performanța campaniilor tale din Google, TikTok, LinkedIn, Facebook. Vezi traseul de la prospect la client și conversia finală, pentru fiecare canal.

Creați seriile de e-mailuri în sistem și planificați expedierea. Care grup din baza voastră de date, când și în ce ritm va primi e-mailurile voastre. Apoi porniți campania! Astfel puteți comunica în mod constant și cu ușurință cu prospecții din baza voastră de date.

Chitu Elena Roxana, Project Manager, Emiral Media Production

Mai multe detalii tehnice în pagina noastră de suport și sfaturi despre email marketing pe blogul nostru.

Exemplu de utilizare - email și SMS marketing

Exemplu de utilizare - sincronizare cu conturile de reclame

Telekom Emiral Pallex Auchan