Marketing eficient, rezultate măsurabile

Campanii de e-mail, rapoarte, gestionarea proiectelor și planificarea campaniilor - toate acțiunile de marketing într-un singur sistem pentru a avea cele mai mari conversii

Crește-ți conversiile cu email-uri personalizate!

Planifici o acțiune de care vrei să beneficieze doar clienții tăi actuali? Ți-ai reactiva foștii clienți fideli? Ai vrea să targetezi prospecții indeciși sau participanții la evenimentele tale?

Creează newslettere personalizate în MiniCRM și trimite-le oricărui segment din baza ta de date utilizând filtre dinamice!

MiniCRM ne ajută și în comunicarea noastră de marketing, prin informare rapidă, prin trimiterea de mesaje în masă, observarea prospecților care văd mailurile sau le deschid.

Petrescu Eduard
Managing Director, Invent Media

Pregătește-ți prospecții pentru vânzare, cu o serie de email-uri automatizate!

Seriile de newsletter-uri automate îți permit să comunici cu abonații tăi când aceștia sunt cei mai receptivi la mesajul tău, utilizând e-mailuri pregătite în prealabil.

Creați seriile de e-mailuri în sistem și planificați expedierea. Care grup din baza voastră de date, când și în ce ritm va primi e-mailurile voastre. Apoi porniți campania! Astfel puteți comunica în mod constant și cu ușurință cu prospecții din baza voastră de date.

Creați seriile de e-mailuri în sistem și planificați expedierea. Care grup din baza voastră de date, când și în ce ritm va primi e-mailurile voastre. Apoi porniți campania! Astfel puteți comunica în mod constant și cu ușurință cu prospecții din baza voastră de date.

Chitu Elena Roxana
Project Manager, Emiral Media Production

Investește mai mult în campaniile care au într-adevăr succes!

Urmărește succesul campaniilor tale de marketing în MiniCRM! Rulează teste A / B pentru a afla cum să comunici cu prospecții, cu scopul de a avea cele mai mari conversii!

Stabilește o legătură între sistem și site-ul companiei tale, Facebook și conturile Google și află prin ce canale de comunicare vin cei mai valoroși prospecți: cei care vor deveni ulterior clienți! Urmărește ce campanii sunt eficiente, astfel încât să te poți concentra pe cele care aduc cele mai bune rezultate.

Provocarea principală este să îl folosim la maxim, nu doar pentru vânzări ci şi pentru campanii de marketing. MiniCRM are multe funcţionalităţi care pot genera valoare prin corelarea lead-urilor cu transformarea acestora în clienţi.

Claudiu Jijie
Director General, Carttitude

Urmărește proiectele și sarcinile echipei de marketing într-un singur loc!

Planifică=ți campaniile și gestionează sarcinile aferente în mod transparent în MiniCRM! Echipa poate lucra împreună la finalizarea proiectelor, urmărind în același timp cine, ce are de făcut în cazul unei anumite campanii, și poate seta remindere și termene limită.

Totodată, echipa poate urmări proiectele curente pe un board kanban personalizabil. Astfel pot vedea cu ușurință statusul fiecărei campanii.

Telekom E-izolatii Emiral Pallex Auchan