Marketing eficient, rezultate măsurabile

Campanii de e-mail, rapoarte, gestionarea proiectelor și planificarea campaniilor - toate acțiunile de marketing într-un singur sistem pentru a avea cele mai mari conversii

Testează gratuit!

Obține potențiali clienți cu cele mai potrivite oferte începând de mâine!

- EMAIL-URI ÎN MASĂ ȘI SEGMENTATE

Crește-ți conversiile cu email-uri personalizate!

Planifici o acțiune de care vrei să beneficieze doar clienții tăi de actuali? Ți-ai reactiva foștii clienți fideli? Ai vrea să targetezi prospecții indeciși sau participanții evenimentelor tale?

Crează newslettere personalizate în MiniCRM și trimite-le oricărui segment din baza ta de date utilizând filtre dinamice!

MiniCRM ne ajută și în comunicarea noastră marketing prin informare rapidă prin trimiterea de mesaje în masă, observarea prospecților care văd mailurile sau le deschid.

- AUTOMATIZARE NEWSLETTERE

Pregătește-ți prospecții pentru vânzare cu o serie de email-uri automatizate!

Seriile de newsletter-uri automate îți permit să comunici cu abonații tăi când acestea sunt cei mai receptivi la mesajul tău, utilizând e-mailuri pregătite în prealabil.

Creați seriile de e-mailuri în sistem și planificați. Care grup din baza voastră de date, când mai exact și în ce ritm va primi e-mailurile voastre, apoi porniți campania! Astfel poți comunica constant și cu ușurință cu prospecții din baza ta de date.

MiniCRM ne ajută prin facilitarea comunicării cu clienții prin răspuns la timp și prin faptul că ai toate detaliile despre solicitările clientului într-un singur loc. Am obținut rezultate mult mai bune în vânzări, a crescut rata de închidere și gestionăm mult mai bine prospecții.

- RAPOARTE

Investește mai mult în campaniile care au într-adevăr succes!

Urmărește succesul campaniilor tale de marketing în MiniCRM! Rulați teste A / B pentru a afla cum să comunicați cu prospecții cu scopul de a avea cele mai mari conversii!

Stabilește legătură între sistem și site-ul companiei tale, Facebook și conturile Google și află prin ce canale de comunicare vin cei mai valoroși prospecți: cei care vor deveni ulterior clienți! Urmărește ce campanii sunt eficiente, astfel încât să vă puteți concentra pe cele care aduc cele mai bune rezultate.

Provocarea principală este să îl folosim la maxim, nu doar pentru vânzări ci şi pentru campanii de marketing. MiniCRM are multe funcţionalităţi care pot genera valoare prin corelarea lead-urilor cu transformarea acestora în clienţi.

- GESTIONAREA PROIECTELOR ȘI PLANIFICAREA CAMPANIILOR

Urmărește proiectele și sarcinile echipei de marketing într-un singur loc!

Planifică campaniile și gestionează sarcinile aferente în mod transparent în MiniCRM! Echipa poate lucra împreună la finalizarea proiectelor, urmărind în același timp cine, ce are de făcut în cazul unei anumite campanii, și poate seta remindere și termene limită.

Totodată, echipa poate urmări proiectele curente pe un board kanban personalizabil, astfel pot vedea cu ușurință statusul fiecărei campanii.

MiniCRM a contribuit la eficientizarea celor 1704 de IMM-uri cu care colaborează.

Vrei să afli mai multe despre potențialul sistemului MiniCRM?

Obține rezultate mai bune cu campanii de e-mail personalizate și automatizate. Urmărește cu ușurință activitățile de marketing eficiente și sarcinile echipei tale într-un sistem clar!

Testează gratuit!

Vrei să afli mai multe despre potențialul sistemului MiniCRM?

Descarcă gratuit e-book-ul nostru, în care poți vedea cum funcționează sistemul nostru și totodată îți arătăm cu date reale cum profităm noi la maxim de MiniCRM.

Descarcă e-book