Activitatea Utilizatorilor

Aici poți vedea activitățile din cele 12 săptămâni anterioare. Pentru a vedea statistici detaliate, pentru a filtra și pentru a schimba vizualizarea, click pe raport.

aktivitas_elokep

Raportul de activitate al utilizatorilor

Raportul de activitate al utilizatorilor arată cât de multe sarcini închise au avut utilizatorii/ grupurile de utilizatori (sau întreaga companie) pe durata perioadei examinate. Activitățile sunt de două tipuri:

  • Activități în afara sarcinii: e-mailuri (nu în masă), apeluri telefonice, SMS-uri.
  • Tipuri de sarcini: Setarea tipului atunci când adaugi o nouă sarcină unui card.

În coloana Oportunități sunt afișate toate acele carduri care au avut legătură cu măcar una dintre activități. Felhasználók
aktivitása

Condițiile de Filtrare

Data

Vor fi afișate toate acele activități care au fost închise în sistem pe durata perioadei setate aici.

Utilizatori

Sunt afișate activitățile utilizatorilor selectați sau grupurilor de utilizatori selectate. Poți să verifici cât de multe sarcini au completat utilizatorii pe timpul perioadei selectate.

Calificarea Leadului

În funcție de opțiunea selectată, sunt afișate doar acele sarcini sau activități care sunt pe cardurile clienților VIP, Calificați sau Necalificați.

Vizualizare

Grupare

Poți alege dintre vizualizare sâptămânală, lunară și tremestrială . Raportul va fi rearanjat în funcție de opțiunea selectată.

Tip

  • Număr de sarcini: aici poți vedea numărul sarcinilor închise și activităților efectuate.

Date exportate

Click pe Export pentru a-ți exporta statisticile într-o foaie de calcul Excel. Datele vor fi exportate în funcție de setarile tale.