Facturi recurente

În funcție de opțiunile activate în cadrul abonamentului tău este posibil să nu ai acces la această funcționalitate.

MiniCRM îți permite să emiți și facturi recurente, pe lângă facturile normale. Acestea se emit automat, în fiecare lună în jurul datei la care a fost activată opțiunea(sau în prima zi lucrătoare dacă data respectivă cade într-un weekend).

Facturile recurente vor fi identice cu factura inițială – cea pe care s-a activat recurența, doar data emiterii și cea a scadenței vor fi diferite.

Activarea recurenței

Pentru a activa recurența, alege factura de origine (de la care pornește recurența) și activează această opțiune. Confirmă apoi activarea funcției prin click pe butonul Activează.

Prin apariția butonului verde sistemul va semnala faptul că recurența pentru acea factură este activată. Dând click pe butonul verde poți alege să oprești recurența sau să vizualizezi lista facturilor generate automat de către această funcție.

Sistemul îți poate afișa lista facturilor emise în perioada cât recurența a fost activă.

Oprirea recurenței

Funcția de recurență a facturilor poate fi oprită dând click pe butonul verde și selectând opțiunea Oprirea recurenței. Sistemul îți va solicita confirmarea faptului că dorești să oprești recurența facturilor.

Sistemul va semnala faptul că pe o anumită factură a fost activată recurența și apoi dezactivată, având totuși posibilitatea de a vizualiza lista facturilor emise în perioada în care opțiunea de recurența a fost activă. După dezactivarea recurenței, butonul va avea fundalul gri.