Exemple de filtre

Vei regăsi mai jos o listă de filtre utile precum și modalitatea în care poți implementa aceste filtre în sistemul tău.

  1. Carduri fără o sarcină viitoare setată – poți folosi acest filtru atunci când ai nevoie să verifici care sunt cardurile pe care nu există o sarcină viitoare setată (un viitor pas de făcut).
  2. Email/sarcină cu X zile înainte de o anumită dată – acest filtru îți va fi util atunci când ai nevoie ca sistemul să facă automat o acțiune (să genereze o sarcină, să trimită un email sau SMS) înainte de o anumită dată setată de tine.
  3. Email/sarcină după X zile de la o anumită dată – acest filtru te va ajuta în cazurile în care ai nevoie ca sistemul să execute o acțiune (să genereze o sarcină, să trimită un email sau SMS) după un anumit număr de zile de la o dată setată de tine.
  4. Filtru facturi scadente după X zile – acest filtru poate fi util atunci când vrei să verifici facturile care se apropie de data scadenței precum și pentru a îl folosi într-o automatizare care să notifice clienții de faptul că se apropei data scadenței pentru facturile emise.
  5. Filtru oportunități închise/deschise într-un anumit interval de timp – util atunci când vrei să afli numărul de oportunităti create sau închise într-un anumit interval de timp. Poți completa filtrul prin adăugarea câmpurilor deținător și status astfel încât să identifici cardurile create/închise de un anumit utilizator, cu un anumit status într-un interval specificat de timp.
  6. Filtru oportunități pierdute – filtru util atunci când vrei să verifici motivul pentru care s-au pierdut oportunitățile dar mai ales atunci când vrei să creezi campanii de marketing de reactivare a acelor oportunități.
  7. Filtru câmpuri necompletate – poți folosi acest filtru pentru a verifica completarea unor câmpuri (dacă conțin informații).
Ai o sugestie de filtru util pe care nu l-ai găsit în lista de mai sus și vrei să îl împărtășești cu comunitatea MiniCRM? Te rugăm să ne contactezi și vom adăuga filtrul tău în această listă. Mulțumim :)!