Sistemele solide fac afacerile puternice – Radu Daniel, Mindsetters

Ca să construiești un sistem pe care să îți poți baza o afacere, ai nevoie ca tu, ca antreprenor, să ai disciplina și răbdarea de a-ți construi pentru tine un sistem pe care să te poți baza (..)

Radu Daniel

Un sistem este ceea ce face o afacere să crească. Acele reguli, bune practici sau metodologii în care care crede întreaga echipă, pe care le aplică întreaga echipă și care, până la urmă, fac o companie să meargă înainte.

Adesea un sistem este doar un set de valori, un set de reguli pe care toți le respectă.

Alteori un sistem poate fi o metodologie de management (4DX, TQM, OKR sau Agile în managementul de proiect sunt astfel de exemple). Și, adesea, aceste sistem sunt susținute de soluții software.

Ascultă acest podcast în care discutăm cu Radu Daniel, antreprenor și consultant în definirea de sisteme de productivitate pentru echipe și companii, pentru a afla cum poți trece peste provocările pe care orice manager le are atunci când vrea să implementeze un nou sistem în compania sa.

Radu Daniel este antreprenor și dezvoltă compania dar este și un pasionat consultant în dezvoltare de sisteme de productivitate pentru echipe.