Transformă-ți compania într-o mașinărie extrem de funcțională

Coloana vertebrală a sistemului MiniCRM este de fapt gestionarea și dezvoltarea proceselor. MiniCRM te ajută să treci la un alt nivel fie că este vorba de procesul de vânzări, servicii clienți, execuția proiectelor sau HR.

Testează gratuit!

Primul pas: procese clare

Ca să îți îmbunătățești procesele mai întâi trebuie să îți fie clare. Cu MiniCRM vei face un pas înainte în primul rând în această privință, mai ales dacă îți gestionezi încă afacerea în Excel sau printr-un cont de e-mail.

Poți construi un modul pentru fiecare proces din compania ta, în care te poți ghida cu ușurință după statusuri. Este clar la prima vedere cum decurg procesele și în ce status se află prospecții tăi în proces.

Te ajutăm în modelarea proceselor

Ți-ai îmbunătăți procesele existente, dar nu ești sigur de unde să începi? MiniCRM va evidenția clar ce deficiențe există iar consultantul nostru va stabili etapele proceselor tale împreună cu tine.

De exemplu, dacă până acum nu a fost clar cine este responsabil sau care este pasul următor într-un proces, poți rezolva această problemă imediat în timp ce configurezi sistemul. Acest lucru va aduce claritate atât ție cât și colegilor despre statusul unui proces, care este sarcina următoare și care este următorul pas.

Am fost foarte mulţumit atât de vânzare în sine, cât şi de inducţie. Consultanţii mi-au răspuns la orice întrebare şi m-au ajutat să înţeleg cum funcţionează sistemul şi cum îl pot aplica în compania mea.

Procesele trebuie și respectate

S-a întâmplat vreodată să gândești cu un proces minunat, însă angajații tăi să îl urmeze doar în primele zile? În MiniCRM, nu doar că poți stabili un proces, ci poți obține și să fie respectat fără să fii nevoit să îți microgestionezi echipa.

Funcționalitățile precum câmpurile obligatorii de completat sau mesajele automate de avertizare în cazul unor blocaje asigură respectarea pașilor de către colegii tăi. Astfel, chiar și un proces nou este imediat integrat în rutina zilnică și astfel nu vor uita de el niciodată.

Automatizări, adică companie independentă

Colegii tăi nu sunt ghidați doar de câmpurile obligatoriu de completat și mesajele de avertizare dar și automatizările îi scapă de o povară uriașă. După ce ai stabilit procesele tale în MiniCRM, pașii care se repetă în anumite situații pot fi complet automatizați.

Un exemplu este colectarea automată a plăților, când sistemul trimite e-mailuri automate în funcție de cât de mult întârzie clientul cu plata. Însă puteți automatiza și lucruri minore precum un e-mail de avertizare pentru clienți atunci când așteptați feedback-ul lor.

După însuşirea modului de lucru din MiniCRM, am reuşit să gestionăm de două până la de trei ori mai multe contacte la nivelul unei luni, pentru ca aplicaţia ne induce un mod de lucru disciplinat şi ne ajuta să avem o încărcare optimă.

Ajută-ți colegii cu șabloare predefinite

Ar fi bine să-i ajutăm mereu pe colegi să știe în fiecare pas al procesului ce să spună, cui, ce să întrebe și pe cine? Poți predefini în câteva minute șabloane de sarcini MiniCRM, pe care colegii le pot folosi în etapa corespunzătoare a procesului.

Șabloanele pot fi folosite nu doar în procesul de vânzare. Pot fi utile și pentru un interviu atunci când angajați colegi noi sau în gestionarea sesizărilor sau reclamațiilor.

Rezultate măsurabile, procese care pot fi dezvoltate

Dacă mereu te gândești cum să obții mai mult din afacerea ta, atunci măsurarea rezultatelor este esențială pentru tine. MiniCRM te susține prin rapoarte încorporate și personalizabile, ce îți atrag atenția asupra lucrurilor care necesită optimizări.

Iar dacă schimbați vreun proces, rezultatul va fi clar. Nici tu, nici colegii tăi nu trebuie să vă pierdeți timpul cu pregătirea rapoartelor. MiniCRM creează rapoarte detaliate, în timp real.

MiniCRM a contribuit la eficientizarea celor 1704 de IMM-uri cu care colaborează.

Deține controlul proceselor tale!

Procese transparente, sarcinile clare și automatizări care asigură eficiență!

Testează gratuit!

Vrei să afli mai multe despre potențialul sistemului MiniCRM?

Descarcă gratuit e-book-ul nostru, în care poți vedea cum funcționează sistemul nostru și totodată îți arătăm cu date reale cum profităm noi la maxim de MiniCRM.

Descarcă e-book