Eficientizarea proceselor de lucru din companie

Sistemul MiniCRM susține toate procesele tale de lucru. Eficiență, organizare și proceduri clare pentru toate activitățile.

Primul pas: procese clare

Pentru ca MiniCRM să îți aducă saltul de productivitate și eficiență de care ai nevoie în compania ta, trebuie să ai procesele de business clare. Ai nevoie să știi succesiunea optimă de activități pe care trebuie să le faci pentru a ajunge la cele mai bune rezultate. Cu MiniCRM vei face un pas înainte în a optimiza treptat toate procesele tale cheie pentru a le realiza mai ușor, cu mai puține resurse și cu rezultate mai bune.

Pentru ca MiniCRM să îți aducă saltul de productivitate și eficiență de care ai nevoie în compania ta, trebuie să ai procesele de business clare. Ai nevoie să știi succesiunea optimă de activități pe care trebuie să le faci pentru a ajunge la cele mai bune rezultate. Cu MiniCRM vei face un pas înainte în a optimiza treptat toate procesele tale cheie pentru a le realiza mai ușor, cu mai puține resurse și cu rezultate mai bune.

Te ajutăm în modelarea proceselor tale de business

Ți-ai îmbunătăți procesele existente, dar nu ești sigur de unde să începi? MiniCRM îți arată clar ce procese pot fi îmbunătățite iar consultantul nostru va stabili etapele noilor tale proceselor împreună cu tine și apoi le va implementa imediat în sistem. Vezi rezultatele pozitive chiar de a doua zi.

De exemplu, dacă până acum nu a fost clar cine este responsabil sau care este pasul următor într-un proces, poți rezolva această problemă imediat în timp ce configurezi sistemul. Acest lucru va aduce claritate atât ție cât și colegilor despre statusul unui proces, care este sarcina următoare și care este următorul pas.

Am fost foarte mulţumit atât de vânzare în sine, cât şi de inducţie. Consultanţii mi-au răspuns la orice întrebare şi m-au ajutat să înţeleg cum funcţionează sistemul şi cum îl pot aplica în compania mea.

Claudiu Jijie
Director, Carttitude

Procesele trebuie și respectate

S-a întâmplat vreodată să gândești cu un proces de business bun, însă angajații tăi să nu îl respecte? În MiniCRM, nu doar că poți stabili un proces, ci poți obține și să fie respectat fără să fii nevoit să faci presiuni pe echipa ta.

Am implementat funcționalități (de exemplu câmpurile obligatorii de completat sau mesajele automate de avertizare în cazul unor blocaje) care asigură respectarea pașilor de către colegii tăi. Astfel, chiar și un proces nou este imediat integrat în rutina lor zilnică cu ușurință.

Activitățile automatizările ajută cresc eficiența și productivitatea

Colegii tăi nu sunt ghidați doar de câmpurile obligatoriu de completat și mesajele de avertizare dar și automatizările îi scapă de o povară uriașă. După ce ai stabilit procesele tale în MiniCRM, pașii care se repetă în anumite situații pot fi complet automatizați.

Un exemplu este colectarea automată a plăților, când sistemul trimite e-mailuri automate în funcție de cât de mult întârzie clientul cu plata. Însă puteți automatiza și lucruri minore precum un e-mail de avertizare pentru clienți atunci când așteptați feedback-ul lor.

După însuşirea modului de lucru din MiniCRM, am reuşit să gestionăm de două până la de trei ori mai multe contacte la nivelul unei luni, pentru ca aplicaţia ne induce un mod de lucru disciplinat şi ne ajuta să avem o încărcare optimă.

Mircea Săplăcan
Fondator, Emiral Media

Ajută-ți colegii cu modele de activități predefinite

Cu miniCRM echipa ta poate să creeze activități repetitive automate, în orice pas al procesului afacerii tale.Poți predefini în câteva minute modele de sarcini MiniCRM, pe care colegii le pot folosi cu ușurință când au nevoie, fără să piardă timpul făcând mereu același lucru.

Șabloanele pot fi folosite nu doar în procesul de vânzare. Pot fi utile și pentru un interviu atunci când angajați colegi noi sau în gestionarea sesizărilor sau reclamațiilor.

Rezultate măsurabile care te ajută să îți îmbunătățești procesele

Dacă mereu te gândești cum să obții mai mult din afacerea ta, atunci măsurarea rezultatelor este esențială pentru tine. MiniCRM îți oferă rapoarte încorporate și personalizabile care arată clar ce procese de business îți aduc cele mai bune rezultate.

Iar dacă schimbați vreun proces, rezultatul va fi clar. Nici tu, nici colegii tăi nu trebuie să vă pierdeți timpul cu pregătirea rapoartelor. MiniCRM creează rapoarte detaliate, în timp real.

Telekom E-izolatii Emiral Pallex Auchan