Obține procese de afaceri optimizate și automatizate

Transformă-ți compania într-o mașinărie funcțională: managementul și dezvoltarea proceselor companiei sunt punctele forte ale MiniCRM.

hero image
divider

Dorești să îmbunătățești procesele existente în companie, dar nu știi sigur de unde să începi? MiniCRM este creat în așa fel încât evidențiază orice lacune care ar putea exista, iar consultanții noștri vor lucra pentru a personaliza pașii proceselor din compania ta.

  • Automatizarea sarcinilor rutiniere
  • Economie de timp, efort și bani
  • Creșterea productivității
  • Rapoarte de performanță pentru evaluare și îmbunătățire
  • Integrări cu celelalte module MiniCRM, pentru digitalizarea business-ului tău
  • Folosit în diverse industrii, inclusiv e-commerce, evenimente, B2C și B2B

„CRM-ul a fost un pas determinant pentru noi în sistematizarea și organizarea întregii activități.”

Marius Mihulin

Marius Mihulin
Fresco Expert

line illustration
2000

clienți în România și
Ungaria

14 ani

de dezvoltare continuă

Personalizat

pe nevoile și bugetul afacerii tale

Pentru afaceri de toate mărimile

oferim o soluție

Sistem în limba română,

cu asistență în română

divider

Automatizează
sarcini

Alocă automat sarcinile de lucru

Nu mai sunt necesare apeluri, e-mailuri sau mesaje trimise manual între colegi. Sarcinile se generează automat, după o schemă de lucru prestabilită.

Automatizează complet sarcini rutiniere

Cu cât este necesară mai puțină intervenție umană într-un proces, cu atât se reduce mai mult riscul de eroare și întârziere. Sistemul se asigură că totul merge fără probleme.

Sistemul muncește pentru tine

De exemplu, sistemul trimite e-mailuri automate în funcție de cât de mult întârzie plata unui anumit client. Poți automatiza și activități mici, precum un e-mail de notificare către un coleg dacă îl aștepți în execuția unui proiect.

Vezi cum funcționează

Gestionează ușor toată
activitatea

Ai totul într-un singur loc

Toate datele despre un proiect sau un client sunt centralizate în același loc. E foarte greu să mai faci greșeli sau să ai o informație greșită.

Lucrează mai rapid și mai eficient

Folosește șabloane și îți faci munca mai ușoară. Oricând ai nevoie de aceiași pași predefiniți, doar inserezi șablonul și continui munca.

Focusează-te pe ce contează cu adevărat

Îți rămâne mai mult timp pentru strategie. Când sarcinile zilnice trec pe pilot automat, managerii se pot ocupa de dezvoltarea companiei, de idei de produse și servicii noi.

Vezi cum funcționează

Integrează
activitățile echipei

Sincronizează echipele

Dacă se întâmplă ca membrii altor echipe să spună sau să promită lucruri diferite, atunci vei adora MiniCRM. Modulele nu sunt insule separate, ci părți integrante ale MiniCRM și ale tuturor proceselor companiei.

Sincronizează informațiile

În MiniCRM achiziția clienților, facturarea, gestionarea reclamațiilor și alte activități conexe sunt gestionate toate într-un singur sistem. Astfel, istoricul necesar și datele importante sunt găsite într-un singur loc și oferă tuturor colegilor o imagine coerentă a clientului.

Rezolvă lipsa comunicării

Toată această conectare a activităților diverselor echipe ajută la rezolvarea rapidă și precisă a problemelor.

Vezi cum funcționează

Păstrează-ți focusul
pe clienți

Continuă ce ai început

Sistemul de gestionare a activităților trimite automat și o notificare de tip șablon prin e-mail clientului, responsabilului sau superiorului dacă un caz este blocat undeva.

Vezi lucrurile în ansamblu

Rapoartele sistemului îți permit să îți faci o idee în câteva minute despre cât de productivă este echipa și cât de mulțumiți sunt clienții.

Amintește-ți tot

Automatizările din MiniCRM garantează că niciun client nu este uitat și nicio activitate nu este ignorată, în timp ce permite echipei să fie mai productivă.

Vezi cum funcționează

Integrează
cu aplicații terțe

Crește productivitatea echipei

Scopul nostru prin MiniCRM este să eficientizăm procesele de afaceri. Integrarea MiniCRM cu alte aplicații contribuie la acest obiectiv.

Există soluții pentru diverse sarcini

MiniCRM poate fi integrat cu multe alte aplicații, de la unele foarte cunoscute până la unele mai puțin cunoscute.

Suntem alături de tine

Dezvoltăm periodic noi integrări. Spune-ne cu încredere ce ai nevoie și vom căuta o soluție.

Vezi cum funcționează

„Diferența a făcut-o latura umană și partea de suport, pe care nu am mai întâlnit-o altundeva.”

Andy Sînpetrean

Andy Sînpetrean
cofondator IT Factory

robot illustration
divider

Personalizare
și integrare

MiniCRM este foarte adaptabil la nevoi specifice business-ului tău. Pentru că avem deja o structură și experiențe cu multe afaceri diferite, reușim să facem totul mai ieftin și mai rapid decât în cazul unei soluții dezvoltate la comandă, de la zero. Avem deja diferite integrări cu aplicații terțe și continuăm să dezvoltăm și altele.

96.7% feedback pozitiv în 2022

Ai sprijinul consultantului tău dedicat pentru implementarea, personalizarea și integrarea MiniCRM. Ai mereu la dispoziție materialele educative din MiniAcademia, unde echipa de training adaugă periodic conținut nou. Primești răspunsuri la orice întrebare ai avea despre MiniCRM.

99% disponibilitate a sistemului

MiniCRM garantează că software-ul furnizat de acesta are o disponibilitate de 99% pe an la un nivel de servicii de 0-24 ore. Aceasta înseamnă o indisponibilitate a serviciului MiniCRM de maxim 3,65 zile anual calculând aici și perioadele de mentenanță anterior programate și anunțate, precum și alte probleme.

MiniCRM te susține în fiecare pas din activitatea ta

În sistemul MiniCRM urmărești întreaga activitate a echipei, de la prima acțiune până la ultima. Informația se corelează automat cu datele pe care le folosesc celelalte departamente. Obții rapoarte obiective care te ajută să iei cele mai bune decizii.

Cum să folosești MiniCRM ca să automatizezi procesele

Despre Automatizarea proceselor cu MiniCRM

Exemple pentru Automatizări în MiniCRM (6 videouri)

Cum să folosești MiniCRM
ca să creezi șabloane

Exemplu video pentru utilizarea șabloanelor

Exemple pentru Șabloanele din MiniCRM (7 videouri)

Cum să folosești MiniCRM ca să automatizezi sarcini recurente

Exemplu de utilizare a automatizărilor în MiniCRM

Exemple pentru Taskuri Recurente în MiniCRM (10 videouri)

robot illustration

Cu MiniCRM, noi nu trebuie să mai lucrăm deloc manual la aceste aspecte. Avem stabilite o serie de secvențe de follow-up în sistem. De exemplu, dacă o persoană vrea să vină marți la un webinar gratuit, primește automat mail cu o zi înainte și SMS în ziua webinarului.

Andy Sînpetrea

Andy Sînpetrean
cofondator IT Factory

În ultimii ani, am crescut nivelul de expertiză și am automatizat procesele. Am realizat, de exemplu, că poți să faci client service cu 6 oameni, sau o poți face cu 2 oameni, plus instrumente ca MiniCRM, și să o faci mai standardizat și mai bine. Epoca în care trăim ține de tehnologizare și specializare.

Marius Luican

Marius Luican
Reveal Marketing Research

După aproape un an de căutări, ne-am hotărât asupra MiniCRM datorită modului în care comunică vizual, a elementelor pe care le are, a informațiilor pe care le prezintă. Mult mai ergonomic decât celelalte.

Marius Mihulin

Marius Mihulin
Fresco Expert

MiniCRM face munca de zi cu zi mai ușoară și mai plăcută

O singură interfață: totul este acolo și este accesibil de oriunde

divider

Întrebări frecvente

Ce înseamnă digitalizarea și automatizarea proceselor afacerii?

Digitalizarea și automatizarea proceselor afacerii înseamnă mai mult decât trecerea de la hârtie și pix la fluxuri și documente create pe calculator. Digitalizarea și automatizarea afacerii înseamnă și folosirea tehnologiei pentru automatizarea proceselor companiei. Este posibil să nu dureze mult timp pentru a face o anumită activitate. Dar repetarea a o sută sau o mie de activități identice nu mai durează doar două minute. În plus, dacă ai procese recurente, identice sau similare, este posibil să petreci mai mult timp efectuându-le decât e nevoie. În aceste cazuri și multe altele, digitalizarea și automatizarea afacerii poate economisi lunar ore sau zile.

De ce este importantă automatizarea proceselor afacerii?

Automatizarea proceselor afacerii este importantă deoarece astfel sarcini care erau făcute manual și consumau mai multe resurse decât era nevoie, acum sunt făcute automat, fără să dureze mult timp și fără să fie uitate. Astfel crește rata de răspuns în timp util, vânzările și satisfacția clienților fără să crească numărul resurselor umane implicate sau timpul necesar realizării sarcinilor. Pe scurt: poți face mai multe cu mai puțin și asta aduce beneficii afacerii tale.

Cât durează implementarea unui sistem pentru automatizarea proceselor afacerii?

Implementarea sistemului pentru automatizarea proceselor afacerii se poate face într-un timp relativ scurt, dacă alegi varianta de tip cloud, cu o structură modulară prestabilită care poate fi personalizată. Pentru implementarea MiniCRM nu ai nevoie de un specialist IT pentru instalare, deoarece echipa noastră te poate ajuta cu toate setările necesare, precum și cu pregătirea și încărcarea listei de contacte.

Cât costă un sistem pentru automatizarea proceselor afacerii?

Un sistem pentru automatizarea proceselor afacerii poate costa de la mai puțin de o sută de euro până la câteva mii de euro, în funcție de numărul de utilizatori, integrările cu alte aplicații, funcționalități și add-on-uri specifice dorite. Noi, la MiniCRM, prioritizăm mereu satisfacția clienților și facem asta inclusiv prin prețuri înghețate, care rămân aceleași chiar și timp de câțiva ani. Oferim opțiuni lunare, anuale și multianuale, pe 2, 3, 4 și 5 ani. Avem sute de combinații de funcționalități și add-on-uri potrivite pentru fiecare afacere și specificul ei. Te invităm să vorbești cu un reprezentant MiniCRM, ca să înțelegem exact nevoile companiei tale și să-ți propunem soluția potrivită.

MiniCRM poate fi integrat cu alte aplicații?

Da. Am creat MiniCRM pentru a eficientiza procesele de afaceri și nu am putea face asta fără integrări cu alte aplicații. MiniCRM poate fi integrat cu multe alte aplicații, de la cele mai cunoscute (precum ANAF, Smartbill, WhatsApp, Google Calendar, Google Mail, eJobs, BestJobs, Facebook, WooCommerce) până la unele mai puțin cunoscute (precum Chamaileon, Gravity Forms, OpenAPI și altele). Dezvoltăm periodic noi integrări, așa că spune-ne cu încredere ce ai nevoie.

Cu ce este diferit MiniCRM de alte sisteme pentru automatizarea proceselor afacerii?

Îi lăsăm pe clienții noștri să-ți răspundă la această întrebare:

„Între 2019 și 2021, am dublat în fiecare an cifra de afaceri. Digitalizarea, MiniCRM-ul, reformarea serviciilor, comunicarea, politica HR (pe care o manageriem tot din MiniCRM) au stat la baza acestei creșteri. HR, facturare, management clienți… toate le facem cu MiniCRM.”

Marius Luican (Reveal Marketing Research)

De unde știu că MiniCRM este potrivit pentru afacerea mea?

MiniCRM este o soluție unică, personalizabilă: pot fi definite procese complet diferite (pași, câmpuri de date înregistrate, tipuri de activități etc.) pentru mai multe segmente diferite de clienți, oricât de mari. Acest lucru este util pentru a separa vânzările B2B / B2C, liniile de afaceri sau piețele internaționale. Deja avem peste 2000 clienți, din industrii diferite. Înscrie-te pentru consultanță gratuită sau testează gratuit sistemul MiniCRM ca să vezi cum te poate ajuta.

divider

Află de pe blogul nostru mai multe recomandări pentru marketingul afacerii tale. Descoperă mai multe detalii tehnice în pagina noastră de suport.

Telekom Emiral Pallex Auchan