Un serviciu helpdesk profesionist, indiferent de mărimea afacerii tale

Fiecare companie are nevoie de o gestionare ca la carte a întrebărilor și reclamațiilor din partea clienților, chiar dacă nu are în mod explicit un helpdesk dedicat clienților. Modulul de servicii clienți MiniCRM vă ajută în acest sens. Sesizările prin telefon, e-mail sunt ușor urmărit,în timp ce automatizările facilitează munca echipei.

Testează gratuit!

Scapă de haosul adresei de e-mail comune și crește nivelul de satisfacție al clienților tăi!

- TICHET SEMNALARE PROBLEMĂ

Nu uita de nimeni

Pentru fiecare sesizare înregistrată se generează automat un tichet în sistem, indiferent dacă este primit prin e-mail sau printr-un formular. Statusul, istoricul și următoarele sarcini în cazul sesizărilor poate fi urmărit pe tichetele ce se crează, separat de procesul de vânzare. În statusuri se poate vedea imediat dacă există situații nesoluționate, astfel la sfârșitul zilei ne putem asigura că nu am uitat nicio sesizare sau problemă semnalată.

- TERMENE LIMITĂ, ȘABLOANE

Un serviciu helpdesk mai rapid, clienți mulțumiți

În cazul tichetelor primite se creează automat sarcini cu responsabili și termene limită, astfel încât este foarte clar cine trebuie să se ocupe, ce trebuie să facă și în cât timp ar trebui finalizată sarcina.

În cazul problemelor comune se pot crea și șabloane de email-uri, care utilizează în mod dinamic date de pe profilul și sesizarea clientului. Șabloanele selectate sau emailurile scrise manual pot fi trimise din MiniCRM, economisind astfel timp.

- SERVICIU CLIENȚI INTEGRAT ȘI SERVICE

O parte importantă a companiei tale

Primești reclamații de la client cum că i s-a promis altceva din vânzări? Modulul de helpdesk nu este separat, ci o parte integrantă a sistemului MiniCRM și a tuturor proceselor companiei. Poți gestiona într-un singur sistem câștigarea clienților, facturarea și gestionarea reclamațiilor. Astfel angajații tăi pot urmări istoricul fiecărui client/prospect într-un singur sistem și pot obține o imagine generală despre clienți, care îi ajută în rezolvarea acurată a problemelor.

- AUTOMATIZĂRI

Scapă de povară prin automatizare

Cazurile mai complicate sunt rar rezolvate din prima interacțiune. Prin urmare, automatizările MiniCRM te ajută să nu îți pierzi timpul inutil și să nu uiți de cazurile care necesită un timp mai lung de soluționare.

De exemplu, dacă un proces de service este în statusul „așteptare răspuns client” și nu avem niciun răspuns într-un anumit interval de timp, sistemul poate trimite un reminder, scris in prealabil, prin e-mail către client. Iar dacă este blocat în statusul „în procesare”, se poate trimite un reminder către colegul responsabil sau supervizorul acestuia.

- RAPOARTE, FOLLOW-UP

Măsoară eficiența serviciului de helpdesk și dezvoltă-ți afacerea

Cu rapoartele incluse în sistemul MiniCRM, poți afla într-un minut cât de mulțumiți sunt clienții tăi de service sau de gestionarea problemelor semnalate. Prin măsurarea automată a satisfacției clienților poți descoperii probleme sistematice sau cazuri unice în care este nevoie de follow-up. În cazul unei evaluări negative, sistemul atribuie automat o sarcină persoanei responsabile: să contacteze clientul și să găsească o soluție mai bună.

MiniCRM a contribuit la eficientizarea celor 1654 de IMM-uri cu care colaborează.

Construiește o bază de date de clienți mulțumiți printr-un serviciu helpdesk profesionist!

Un sistem transparent de gestionare a tichetelor și numeroase funcționalități vă vor facilita munca.

Testează gratuit!

Vrei să afli mai multe despre potențialul sistemului MiniCRM?

Descarcă gratuit e-book-ul nostru, în care poți vedea cum funcționează sistemul nostru și totodată îți arătăm cu date reale cum profităm noi la maxim de MiniCRM.

Descarcă e-book