Profilul utilizatorului

Pentru a-ți modifica datele personale sau cele de acces, mergi la Profilul de utilizator.

Poți să modifici datele în fereastra Profilului tău.

În această fereastră poți să îți setezi semnătura de email, să activezi sincronizarea cu calendarul sau să îți schimbi adresa de email sau parola.

Protejarea contului

Pentru a avea un cont securizat îți recomandam „Doi factori de autentificare”

Pentru asta trebuie să ai instalată aplicația Google Authentificator și să bifezi din sistem aceeași optiune, după care se va deschide o fereastră cu un cod QR pe care trebuie să il scanezi în aplicația Google Authentificator. După acest pas, dacă vei vedea numărul de identificare de 6 caractere pe telefonul tău, click pe Salvează.

Setarea semnăturii de email

Pentru a-ți personaliza semnătura de email derulează până în partea de jos a paginii și modifică opțiunea din Semnătură implicită în Semnătură personalizată.

Apoi poți edita manual semnătura sau poți adăuga cod HTML apăsând butonul . Dacă editezi manual semnătura, trebuie să știi că poți adăuga și imagini (logo-ul companiei) în corpul semnăturii folosind butonul  din bara de opțiuni.

După ce ai setat semnătura de email, o poți include în șabloanele de email folosind variabila {%Sender.EmailSignature%}. Aceasta va fi înlocuită automat cu semnătura setată de tine sau cu cea implicită în cazul în care nu ți-ai setat încă o semnătură.