Notificări

Atenție! Afișarea notificărilor depinde de setările sistemului de operare pe care îl folosești. Dacă notificările sunt inactive în setările sistemului de operare nu vei putea primi notificări din partea MiniCRM.

Browsere suportate pentru notificări: Mozilla Firefox (și derivatele), Google Chrome (și derivatele din Chromium – Microsoft Edge, Opera, Vivaldi).

Rezumat

Folosind această funcționalitate sistemul va emite o notificare pentru tine în anumite șcenarii (în funcție de preferințele tale). Astfel, vei putea fi notificat în browser sau direct pe telefonul tău mobil de faptul că trebuie să îndeplinești o sarcină.

Activarea notificărilor în MiniCRM

Poți activa notificările fie din Vederea de azi fie din pagina de Profil

Din pagina de Profil vei putea selecta și când dorești să primești notificări

Pentru a activa notificările este nevoie să accepți Acordul de protecție a datelor. Bifează Am înțeles și accept condițiile de mai sus și apoi dă click pe Accept.

După acceptarea acordului, vei putea seta situațiile în care dorești să primești notificări

Sistemul poate genera notificări în următoarele situații:

  • Dacă un coleg de-al meu îmi dă o sarcină – aceasta înseamnă că ori de câte ori un coleg va seta o sarcină pentru tine vei primi o notificare.
  • Dacă o automatizare îmi dă o sarcină – vei primi o notificare atunci când se va genera o sarcină în numele tău printr-o automatizare.
  • Dacă un coleg de-al meu mă alege ca și participant pe o sarcină – vei primi o notificare atunci când vei fi ales să participi la o sarcină (indiferent de persoana responsabilă de sarcină).
  • Dacă sunt menționat de către un coleg – vei primi o notificare atunci când un coleg de-al tău va menționa adresa ta de email într-o sarcină (menționarea cu „@”).
  • Dacă altcineva închide o sarcină – vei fi notificat atunci când un alt coleg închide o sarcină care era în numele tău.
  • Dacă altcineva comentează pe o sarcină de-a mea – vei primi o notificare atunci când un alt coleg inserează un comentariu pe o sarcină de-a ta chiar dacă acel coleg nu folosește „@” pentru a te menționa.

Activarea notificărilor în Mozilla Firefox

Pentru a activa notificările în Mozilla Firefox este suficient să activezi notificările pentru MiniCRM din bara URL

Activarea notificărilor în Google Chrome (sau derivate din Chromium – Microsoft Edge, Opera, Vivaldi)

Atenție! În sistemul de operare macOS, Google Chrome și alte browsere derivate din Chromium (ca Microsoft Edge, Opera, Vivaldi și altele) NU emit un sunet atunci când se generează o nouă notificare.
În Google Chrome poți activa notificările direct din bara URL a browserului

Activarea notificărilor în macOS

Pentru a permite browserelelor să afișeze notificări este nevoie ca notificările să fie active pentru acestea. Astfel, din zona de setări a sistemului de operare alege Notifications & Focus

Și asigură-te că browserul pe care îl folosești are permisiunea de a genera notificări

Activarea notificărilor în Windows

Pentru a activa notificările din Windows este nevoie să mergi în zona de setări a sistemului de operare și să verifici să ai active notificările de sistem