Filtru oportunități închise/deschise într-un anumit interval de timp

Scop

Poți folosi acest filtru pentru a evidenția oportunitățile (indiferent că discutăm despre vânzări, proiecte sau alte lucruri) închise/deschise într-un anumit interval de timp (sau închise/deschise de către un anumit coleg într-un interval de timp).

Câmpuri extra necesare

Pentru a identifica oportunitățile închise într-un anumit interval de timp vei avea nevoie de un câmp de dată (denumit, de exemplu, data închiderii).

Poți găsi detalii legate de adăugarea de noi câmpuri consultând pagina dedicată (punctul 3) acestui subiect.

 

Legat de posibilitatea de a crea un filtru pentru a identifica oportunitățile deschise într-un anumit interval nu ai nevoie de niciun câmp suplimentar, acesta există deja (se numește Data înregistrării) și îți voi explica mai jos cum să lucrezi cu el.

Aplicabilitate

Acest filtru poate fi construit în orice produs.

Detalii de construcție

Pentru detalii generale legate de construcția unui filtru în MiniCRM poți consulta pagina dedicată.

Filtru pentru a evidenția oportunitățile deschise într-un anumit interval de timp

Pentru construcția acestui filtru vei avea nevoie de următoarele condiții:

  • Condiții obligatorii
    1. Selectează prima categorie din stânga și apoi caută câmpul Data înregistrăriiAcest câmp reprezintă data la care a fost creat cardul în sistem (indiferent dacă a fost creat manual, automat sau prin import).

Apoi, în loc de Egal cu alege opțiunea Mai mult decât X și mai puțin decât Y. Astfel vei putea alege data de start și cea de final pentru intervalul de timp dorit. La final apasă pe Ok pentru a confirma selecția. Astfel, îți vor fi afișate doar cardurile create în intervalul de timp setat.

Filtru pentru a evidenția oportunitățile închise într-un anumit interval de timp

Pentru construcția acestui filtru vei avea nevoie de următoarele condiții:

  • Condiții obligatorii
    1. Selectează câmpul de dată adăugat anterior (de exemplu, data închiderii) și urmează aceiași pași ca mai sus (modifică opțiunea Egal cu cu opțiunea Mai mult decât X și mai puțin decât Y.

Posibilități de modificare

Poți adăuga și alte câmpuri în condițiile de filtrare și să creezi astfel combinația de condiții de care ai nevoie (de exemplu, poți adăuga – dacă nu sunt deja adăugate – câmpurile Deținător și/sau Status astfel încât să poți filtra doar cardurile unui anumit coleg, pe un anumit status, închise/deschise într-un interval de timp).