Nu pierde timp sau bani din cauza facturării!

Generează și trimite automat facturi unice sau recurente, chitanțe, proforme, oferte

hero image
divider

Petreci mai mult timp decât ai vrea cu facturarea și pierzi controlul finanțelor? În MiniCRM ai într-un singur loc tot ce îți trebuie pentru contabilitatea afacerii.

  • Preluare automată a datelor din sistemul integrat
  • Automatizări pentru generare, trimitere și urmărire documente
  • Template-uri personalizabile
  • Rapoarte de performanță pentru evaluare și îmbunătățire
  • Integrări cu celelalte module MiniCRM și alte aplicații precum Smartbill, ANAF
  • Folosit în diverse industrii, inclusiv e-commerce, evenimente, B2C și B2B

„ Rata de randament a cererilor noastre de ofertă s-a dus la 50%”

Marius Luican

Marius Luican
Reveal Marketing Research

line illustration
2000

clienți în România și
Ungaria

14 ani

de dezvoltare continuă

Personalizat

pe nevoile și bugetul afacerii tale

Pentru afaceri de toate mărimile

oferim o soluție

Sistem în limba română,

cu asistență în română

divider

Emite și trimite
automat facturi

Ai totul conectat

Preia datele de facturare direct din sistemul CRM. Generează automat proforme imediat după solicitarea serviciilor sau produselor.

Automatizează sarcini

Trimite automat e-mailurile către clienți, fără intervenție manuală. Când este cazul, activează recurența facturilor cu un simplu click. Sistemul MiniCRM nu uită și nu face greșeli, spre deosebire de oameni.

Nu uita nimic

Totul se întâmplă corect și când este planificat. Nu mai există confuzie, sarcini uitate, clienți sau parteneri care se plâng, pentru că de acum totul poate fi găsit într-un singur loc, cu un responsabil și un termen limită.

Vezi cum funcționează

Gestionează ușor
toată activitatea

Ai totul într-un singur loc

Examinează rapid sarcinile de facturare. Ai totul la îndemână într-o singură interfață ușor accesibilă. Nu trebuie să cauți prin e-mailuri, note și SMS-uri pentru a ști ce se întâmplă cu un anumit cont.

Lucrează mai rapid și mai eficient

Creează șabloane pe baza facturilor existente, astfel încât să generezi documente în câteva secunde. Pe lângă adăugarea manuală a articolelor sau serviciilor pe factură/ofertă/aviz/comandă, sistemul îți permite să adaugi mai multe articole în același timp pe un document.

Ai incă un asistent

Mai mult, sistemul poate verifica inventarul pentru tine. Dacă stocul unui produs scade sub un nivel minim specificat, MiniCRM te poate anunța automat. Gata cu gestionarea haotică a inventarului și articolele lipsă.

Vezi cum funcționează

Rezolvă automat 90% din
problemele legate de facturi

Sistemul lucrează pentru tine

Prin facturarea automată și mementourile automate prin e-mail sau SMS, procesul de facturare online se face fără intervenție manuală din partea ta, astfel încât să nu uiți nimic.

Primești notificări

Sarcinile automate sau e-mailurile avertizează dacă un client nu plătește factura în ciuda mementourilor și notificărilor de plată. Nu trebuie să monitorizezi nimic separat, sistemul o face pentru întreaga echipă.

Totul este centralizat

Când adaugi articole pe o factură online, managerul de inventar încorporat al MiniCRM poate actualiza automat informațiile despre inventar. Nu este nevoie să utilizezi un program separat chiar dacă vinzi și facturezi mai multe produse.

Vezi cum funcționează

Integrează cu contabilitatea,
ANAF și Smartbill

Ai totul într-un singur loc

Descarcă din MiniCRM facturile pentru contabilitate. Stornează facturi sau marchează-le ca plătite.

Nu pierde nicio factură

Trimite automat facturile către contul tău SPV e-Factura de la ANAF și către Smartbill.

Automatizează procesul

Sincronizează MiniCRM cu aplicația ta de contabilitate, prin API.

Vezi cum funcționează

Păstrează-ți finanțele sub control cu ​rapoarte detaliate

Obține statistici utile

Pregătește situații și previziuni detaliate. Exportă informațiile necesare într-o foaie de calcul pe care să lucrezi mai departe.

Analizează informațiile

Află rapid și ușor din rapoartele încorporate: cum sunt veniturile și cheltuielile, ce servicii facturezi cel mai frecvent și multe alte informații.

Alege cea mai bună direcție

Pe baza informațiilor obiective, ia deciziile potrivite pentru succesul afacerii tale.

Vezi cum funcționează

„Diferența a făcut-o latura umană și partea de suport, pe care nu am mai întâlnit-o altundeva.”

Andy Sînpetrean

Andy Sînpetrean
cofondator IT Factory

robot illustration
divider

Personalizare
și integrare

MiniCRM este foarte adaptabil la nevoi specifice business-ului tău. Pentru că avem deja o structură și experiențe cu multe afaceri diferite, reușim să facem totul mai ieftin și mai rapid decât în cazul unei soluții dezvoltate la comandă, de la zero. Avem deja diferite integrări cu aplicații terțe și continuăm să dezvoltăm și altele.

96.7% feedback pozitiv în 2022

Ai sprijinul consultantului tău dedicat pentru implementarea, personalizarea și integrarea MiniCRM. Ai mereu la dispoziție materialele educative din MiniAcademia, unde echipa de training adaugă periodic conținut nou. Primești răspunsuri la orice întrebare ai avea despre MiniCRM.

99% disponibilitate a sistemului

MiniCRM garantează că software-ul furnizat de acesta are o disponibilitate de 99% pe an la un nivel de servicii de 0-24 ore. Aceasta înseamnă o indisponibilitate a serviciului MiniCRM de maxim 3,65 zile anual calculând aici și perioadele de mentenanță anterior programate și anunțate, precum și alte probleme.

MiniCRM te susține în fiecare pas din activitatea ta

În sistemul MiniCRM urmărești întreaga activitate a echipei, de la prima acțiune până la ultima. Informația se corelează automat cu datele pe care le folosesc celelalte departamente. Obții rapoarte obiective care te ajută să iei cele mai bune decizii.

Cum să folosești MiniCRM ca să facturezi produselor/serviciilor solicitate de clienți

Despre Modulul de facturare din MiniCRM

Exemple pentru Facturarea produselor/serviciilor solicitate de clienți (5 videouri)

Cum să folosești MiniCRM ca să încasezi facturile la timp

Pentru a solicita și centraliza feedback-ul

Exemple pentru Încasarea facturilor la timp (3 videouri)

Cum să folosești MiniCRM ca să gestionezi comenzile clienților

Exemplu de gestionare a comenzilor clienților

Exemple pentru Gestionarea comenzilor clienților (6 videouri)

robot illustration

Lucram în Excel. Uitam solicitări, pierdeam cereri de ofertă și nu făceam follow-up. Nu aveam o evidență clară a activităţii.

Peter Kulcsar

Peter Kulcsar
Persolog România

Cu MiniCRM am automatizat foarte multe flow-uri. Lunar, lucrăm cu peste 2000 de lead-uri. Se suprapun mai multe serii de lead-uri, poate chiar peste 10.000 de persoane cu care interacționăm în aceeași perioadă.

Andy Sînpetrea

Andy Sînpetrean
cofondator IT Factory

80% din clienți revin sau ne recomandă (am scos datele astea chiar din MiniCRM). În 24 de ore dăm orice propunere și pornim orice proiect în 72 ore. Și asta pentru că organizarea noastră este foarte foarte bună.

Marius Luican

Marius Luican
Reveal Marketing Research

MiniCRM face facturarea mai ușoară și viața de zi cu zi mai plăcută

O singură interfață: totul este acolo și este accesibil de oriunde

divider

Întrebări frecvente

Ce înseamnă digitalizarea și automatizarea facturilor?

Digitalizarea și automatizarea facturilor înseamnă mai mult decât trecerea de la facturi făcute cu pixul pe hârtie la facturi create pe calculator. Digitalizarea și automatizarea facturilor înseamnă și folosirea tehnologiei pentru automatizarea proceselor legate de facturi și documentele conexe. Este posibil să nu dureze mult timp pentru a emite o factură. Dar pregătirea a o sută sau o mie de facturi nu mai durează doar două minute. În plus, dacă ai facturi pe care le emiți lunar către același client, cu aceleași articole și sumă totală, petreci mai mult timp efectuându-le decât e nevoie. În aceste cazuri și multe altele, digitalizarea facturilor poate economisi lunar ore sau zile.

De ce este importantă automatizarea facturilor?

Automatizarea facturilor este importantă deoarece, în urma acestui proces, sarcini care erau făcute manual și consumau mai multe resurse decât era nevoie, acum sunt făcute automat, fără să dureze mult timp și fără să fie uitate. Astfel crește rata de răspuns în timp util, vânzările și satisfacția clienților fără să crească numărul resurselor umane implicate sau timpul necesar realizării sarcinilor. Pe scurt: poți face mai multe cu mai puțin și asta aduce beneficii afacerii tale.

Cât durează implementarea unui sistem pentru automatizarea facturilor?

Implementarea sistemului pentru automatizarea facturilor se poate face într-un timp relativ scurt, dacă alegi varianta de tip cloud, cu o structură modulară prestabilită care poate fi personalizată. Pentru implementarea MiniCRM nu ai nevoie de un specialist IT pentru instalare, deoarece echipa noastră te poate ajuta cu toate setările necesare, precum și cu pregătirea și încărcarea listei de contacte.

Cât costă un sistem pentru automatizarea facturilor?

Un sistem pentru automatizarea facturilor poate costa de la mai puțin de o sută de euro până la câteva mii de euro, în funcție de numărul de utilizatori, integrările cu alte aplicații, funcționalități și add-on-uri specifice dorite. Noi, la MiniCRM, prioritizăm mereu satisfacția clienților și facem asta inclusiv prin prețuri înghețate, care rămân aceleași chiar și timp de câțiva ani. Oferim opțiuni lunare, anuale și multianuale, pe 2, 3, 4 și 5 ani. Avem sute de combinații de funcționalități și add-on-uri potrivite pentru fiecare afacere și specificul ei. Te invităm să vorbești cu un reprezentant MiniCRM, ca să înțelegem exact nevoile companiei tale și să-ți propunem soluția potrivită.

MiniCRM poate fi integrat cu alte aplicații?

Da. Am creat MiniCRM pentru a eficientiza procesele de afaceri și nu am putea face asta fără integrări cu alte aplicații. MiniCRM poate fi integrat cu multe alte aplicații, de la cele mai cunoscute (precum ANAF, Smartbill, WhatsApp, Google Calendar, Google Mail, eJobs, BestJobs, Facebook, WooCommerce) până la unele mai puțin cunoscute (precum Chamaileon, Gravity Forms, OpenAPI și altele). Dezvoltăm periodic noi integrări, așa că spune-ne cu încredere ce ai nevoie.

Cu ce este diferit MiniCRM de alte sisteme pentru automatizarea facturilor?

Îi lăsăm pe clienții noștri să-ți răspundă la această întrebare:

„Între 2019 și 2021, am dublat în fiecare an cifra de afaceri. Digitalizarea, MiniCRM-ul, reformarea serviciilor, comunicarea, politica HR (pe care o manageriem tot din MiniCRM) au stat la baza acestei creșteri. HR, facturare, management clienți… toate le facem cu MiniCRM.”

Marius Luican (Reveal Marketing Research)

De unde știu că MiniCRM este potrivit pentru afacerea mea?

MiniCRM este o soluție unică, personalizabilă: pot fi definite procese complet diferite (pași, câmpuri de date înregistrate, tipuri de activități etc.) pentru mai multe segmente diferite de clienți, oricât de mari. Acest lucru este util pentru a separa vânzările B2B / B2C, liniile de afaceri sau piețele internaționale. Deja avem peste 2000 clienți, din industrii diferite. Înscrie-te pentru consultanță gratuită sau testează gratuit sistemul MiniCRM ca să vezi cum te poate ajuta.

divider

Află de pe blogul nostru mai multe recomandări pentru marketingul afacerii tale. Descoperă mai multe detalii tehnice în pagina noastră de suport.

Telekom Emiral Pallex Auchan