Filtru câmpuri necompletate

Scop

Poți folosi acest filtru pentru a verifica dacă anumite câmpuri sunt completate (conțin informații și nu doar spații goale).

Câmpuri extra necesare

Pentru acest filtru nu sunt necesare câmpuri extra. Verificarea completării câmpurilor se va face pentru câmpurile deja existente în sistemul tău.

Aplicabilitate

Acest filtru poate fi construit în orice produs inclusiv pentru cardul de companie sau contact.

Detalii de construcție

Pentru detalii generale legate de construcția unui filtru în MiniCRM poți consulta pagina dedicată.

Pentru construcția filtrului vei avea nevoie de următoarele condiții:

  • Condiții obligatorii
    1. Alege categoria (din stânga) și câmpul pe care vrei să îl verifici dacă este completat (din dreapta). De exemplu, poți alege câmpul Sursa principală pentru a vizualiza cardurile pe care nu este completat.

Apoi, în loc de Egal cu alege opțiunea Este setat. Această opțiune va afișa doar cardurile pe care câmpul respectiv este completat. La final apasă pe Ok pentru a confirma selecția. Dacă dorești să afișezi cardurile pe care nu este completat câmpul selectat, atunci trebuie să bifezi opțiunea Nu este setat.

Posibilități de modificare

Așa cum deja am spus, poți verifica completarea câmpurilor în acest fel pentru orice câmp existent în sistemul tău. Mai mult decât atât, poți creea o combinație de condiții în care poți verifica dacă mai multe câmpuri sunt completate.

Apoi mai poți adăuga și alte câmpuri în condițiile de filtrare și să creezi astfel combinația de condiții de care ai nevoie. De exemplu, poți adăuga câmpul Status pentru a verifica completarea câmpurilor în funcție de status. Sau poți adăuga câmpul Deținător pentru a identifica completarea câmpurilor pentru un anumit coleg.