Setarea emițătorilor personalizați

Pentru a gestiona emițătorul personalizat ai nevoie de drepturi de administrator.

Emițătorii personalizați reprezintă adrese de email pe care le poți seta în sistem și pe care le poți folosi în trimiterea de emailuri în masă.

Aceste adrese pot fi de forma: office@…, marketing@…, facturare@…

Astfel, chiar dacă respectiva adresă de email nu este asociată unui utilizator din sistem, o poți folosi în trimiterea de emailuri în masă, astfel încât clienții tăi să primească emailuri ca venind din partea respectivei adrese.

Emițătorii personalizați se setează individual, pe produs, astfel încât este necesară setarea acestora pentru fiecare produs în care ai nevoie de această setare.

Setarea emițătorilor personalizați

Pentru a seta un emițător personalizat mergi la Setări, apoi alege Produse din bara de meniu și apoi dă click pe numele produsului în care dorești să folosești respectivul emițator personalizat.

Apasă pe butonul Adaugă, completează apoi numele și adresa de email și la final apasă click pe butonul Salvează.

Dacă dorești să ștergi un emițător personalizat poți realiza acest lucru dând click pe din dreptul respectivului emițător.

După ce ai salvat modificările făcute, poți merge într-un șablon de email (nou sau existent) în produsul în care ai setat emițătorul personalizat și să setezi emițătorul folosit pentru respectivul email.

În acest fel, ori de câte ori vei folosi acest șablon, emailurile vor apărea ca fiind trimise din partea adresei setate în câmpul Emițător personalizat.