Cardul Companiei

Cardul Companiei îți oferă posibilitatea de a gestiona informații legate de o anumită companie. Pe acest card se regăsesc informații ca numele companiei, numere de telefon, adrese de email, adrese poștale, CUI, număr din Registrul Comerțului, site-ul companiei și altele pe care, în funcție de nevoi, le poți gestiona prin adăugare de câmpuri.

Cardul companiei este general valabil pentru tot sistemul și va avea aceeași structură indiferent de produsul din care este accesat.

Pentru a accesa cardul companiei mergi pe cardul oportunității și dă click pe numele companiei.

Din această pagină poți crea un nou card pentru compania selectată în oricare din produsele sistemului, poți adăuga o persoană de contact nouă sau prin apăsarea pe poți adăuga câmpuri noi în partea din dreapta a cardului.

Tab-ul Informații detaliate poți gestiona numelere de telefon ale acestei companii, adresele de email și cele poștale. Poți adăuga noi infomații prin click pe butoanele verzi din dreaptul fiecărei secțiuni sau poți șterge informațiile care nu mai sunt de actualitate prin click pe coșul de gunoi.

În plus, tot pe acest tab sunt afișate și câmpurile pe care le adaugi tu.

Tab-ul Carduri asociate afișează cardurile asociate companiei al cărei card l-ai deschis. Poți da click pe numele oricărui card pentru a-l accesa.

Tab-ul Istoricul clientului îți oferă o vedere de ansamblu a întregului istoric al acestei companii (este afișat aici, în ordine cronologică – cele mai recente modificări fiind afișate primele – tot istoricul clientului de pe toate cardurile din sistem).

Tab-ul Contacte afișază toate contactele asociate companiei al cărei card l-ai deschis. Din această fereastră poți accesa direct cardul contactului unei anumite persoane.

Pentru a putea edita datele companiei, trebuie să accesezi creionul de lângă nume, iar în fereastra ce apare vei vedea toate câmpurile cardului.