Am șters un contact și au dispărut cardurile

În MiniCRM cardurile sunt conectate de contactul principal, așa încât atunci când ștergi un contact, cardurile care au avut ca și contact principal acea persoană, vor dispărea și ele.

Înainte de a șterge o persoană de contact, te rog consultă pagina dedicată acestui subiect.

Pentru a executa corect această operațiune, te rog să respecți pașii de mai jos:

1.) Intră pe cardurile pe care este contact principal persoana pe care dorești să o ștergi și setează un alt contact ca și contact principal prin click pe din dreptul numelui acelei persoane

2.) După ce ai modificat contactul principal de pe toate cardurile, poți șterge persoana de contact. Pentru aceasta dă click pe din dreptul numelui acelei persoane și apoi de pe cardul contactului click pe Șterge.

Tips & Tricks: Dacă o persoană nu mai lucrează la o companie nu este neapărat nevoie să ștergi acel contact. În MiniCRM poți asocia un tag acelei persoane așa încât să fie ușor de identificat faptul că nu mai lucrează în companie. Pentru aceasta folosește butonul din dreptul numelui acelei persoane și setează un tag.