Add-on-ul carduri confidențiale

Activarea Add-on-ului

Puteți activa Add-on-ul pe pagina de abonamente:

  1. Faceți clic pe pictograma butonului de setări din colțul din dreapta sus.
  2. Faceți clic pe Abonare în bara albastră de sus. Aici puteți activa programul de completare.

Ce este add-on-ul bordurilor de date confidențiale?

Trebuie să aveți privilegii de administrator pentru a configura acest plug-in.

  • Acest plugin vă permite să marcați card-urile ca fiind confidențiale, astfel încât numai anumiți utilizatori să le poată vedea.
  • Card-urile marcate confidențial pot fi întotdeauna văzute de un utilizator cu privilegii de administrator și de persoana responsabilă pentru acel card.

Utilizarea card-urilor confidențiale:

1.) Faceți clic pe pictograma lacăt din partea de sus a card-ului

2.) Faceți clic pe „Confidențial”

3.) Selectați din caseta derulantă cine ar trebui să aibă acces la acea foaie de date
Apoi puteți face clic pe „OK” pentru a salva modificările.

Oricine nu are acces la card-urile confidențiale nu le va vedea în modul, în card-urile conexe, în card-urile asociate, în rapoarte sau în vizualizarea „Astăzi”. Respectiv, nu veți putea accesa aceste card-uri oriunde în sistem.

Dacă un utilizator nu are acces la un card, nu va putea să o găsească în motorul de căutare. Motorul de căutare nu va întoarce un rezultat în acest caz.

Dacă un card a fost setat la confidențial, acesta va apărea în profil sub „Istoric”.

Puteți filtra card-urile marcate ca confidențiale setând condiția de filtrare „Vizibilitate”.

Apoi, dacă doriți să filtrați pe card-urile confidențiale / proiecte, selectați „Egal cu” din meniul derulant, apoi tastați ‘1’ în loc de valoarea numerică.

Dacă doriți să filtrați pe card-urile generale (neconfidențiale), înlocuiți valoarea numerică cu un 0.

Valoarea de vizibilitate este 1 pentru card-urile confidențiale și 0 pentru card-urile generale (neconfidențiale).

Puteți adăuga o sarcină la un card confidențial numai pentru un utilizator care are acces la acel card.
Dacă modificați ulterior accesul utilizatorului (nu mai aveți acces la card-ul confidențial), sarcina vă va fi transferată automat.