Câștigă clienți, nu doar prospecți

Scoate potențialul maxim din procesul tău de vânzare cu ajutorul sistemului MiniCRM. Transparența, reminderele de follow-up și automatizările te ajută să îți transformi un procent mai mare de prospecți în clienți.

Testează gratuit!

Scapă de haos în procesul de vânzare!

- SARCINI, REMINDERE

De mâine nu veți mai uita niciun prospect

Cu ajutorul sistemului poți urmări fiecare prospect, de la primul contact până la închiderea vânzării. Fiecare pas de vânzare are un responsabil și sarcini cu termene limită. Astfel, întotdeauna este clar care este următorul pas în procesul tău.

- ISTORIC CLIENȚI

Toate informațiile importante într-un loc

Sună telefonul și ar fi bine să îți amintești ce ai discutat cu acest prospect, chiar și în urmă cu câteva minute? Pe fișa fiecărui prospect vei găsi într-un minut: în ce etapă ești cu el, despre ce s-a discutat până acum și care au fost obiecțiile.

După însuşirea modului de lucru din MiniCRM, am reuşit să gestionăm de două până la de trei ori mai multe contacte la nivelul unei luni, pentru ca aplicaţia ne induce un mod de lucru disciplinat şi ne ajuta să avem o încărcare optimă.

- RAPOARTE

O imagine de ansamblu a companiei tale

Cu rapoartele din MiniCRM, la cafeaua de dimineață poți urmări ce se întâmplă în compania ta. Te poți concentra direct pe rezolvarea problemelor care au cel mai mare impact.

  • Rapoarte populare:
  • - Rata de închidere a vânzării per agent și per echipă
  • - Modificări în numărul persoanelor interesate
  • - Eficiența canalelor de marketing
  • - Motivele pierderii vânzărilor

- AUTOMATIZĂRI

Economisește timp prețios prin automatizări

Crează e-mailuri, sms-uri și sarcini personalizate care pot fi folosite în aproape orice situație. Acestea pot fi adăugate cu ușurință, astfel încât tu și colegii tăi să vă puteți concentra pe interacțiunea cu clienții.

  • Automatizări populare:
  • - Sarcini de follow-up
  • - Campaniile de e-mail pre-vânzare
  • - Email feedback pentru prospecții pierduți
  • - Escaladarea prospecților indeciși

Dezvoltarea unei companii are nevoie de tehnologie încă de la început. Este nevoie de metode şi proceduri care să ajute la creștere şi care vor fi funcţionale şi când firma devine mai mare. Pe scurt: CRM-ul te ajută să fii mai profesionist în relaţia cu clienţii şi să îţi creşti vânzările.

MiniCRM a contribuit la eficientizarea celor 1704 de IMM-uri cu care colaborează.

Îmbunătățește-ți vânzările de mâine!

Fă procesul transparent, nu uita de prospecți și automatizează sarcinile repetitive!

Testează gratuit!

Vrei să afli mai multe despre potențialul sistemului MiniCRM?

Descarcă gratuit e-book-ul nostru, în care poți vedea cum funcționează sistemul nostru și totodată îți arătăm cu date reale cum profităm noi la maxim de MiniCRM.

Descarcă e-book