Deține controlul asupra proiectelor tale!

Nu există nimic mai rău când, din cauza unor greșeli, proiectele nu se finalizează și se pierd comenzi importante. Modulul de management al proiectelor MiniCRM îți oferă încredere ție și echipei tale. Vei ști dacă fiecare proiect este finalizat la timp și în mod corespunzător.

Testează gratuit!

Transparent. Flexibil. Simplu.

- STATUSURI

Fii la curent întotdeauna cu statusul proiectelor

Un sistem clar, în care statusurile te ghidează în permanență. Este clar la prima vedere cum decurg proiectele, în ce etapă se află și care e pasul următor. Ca lider, nu este nevoie să te implici în sarcinile zilnice ale angajaților, dar ești întotdeauna la curent cu proiectele voastre.

Statusurile nu numai că te ajută vizual, dar pot declanșa și automatizări. De exemplu, poți seta să primești o notificare prin e-mail, în cazul în care se începe un nou proiect.

- SARCINI

Nu există sarcini uitate

Din cauza sarcinilor uitate proiectele valoroase pot eșua. În sistem, fiecare sarcină are un responsabil și un termen limită, ceea ce te ajută mai târziu să vezi dacă a fost finalizată și care este rezultatul ei.

Sarcinile pot fi alocate manual sau prin șabloane, dar poți crea și sarcini recurente printr-o automatizare. De exemplu, dacă vă apropiați de un termen limită în cazul unui proiect, însă lipsește un document important, MiniCRM poate emite o sarcină ca să știți că trebuie să vă ocupați de asta.

MiniCRM a devenit parte din toate procesele noastre de muncă şi folosim soluţia în fiecare zi pentru administrarea task-urilor, facturare, trimitere de emailuri şi newslettere. Îl folosim intens de peste doi ani, pentru că pur şi simplu ne ajută, iar rezultatele sunt vizibile și măsurabile.

- PROCESE

Primește-ți banii mai repede

Sistemul te ajută în setarea adecvată a proceselor tale, elimină pașii inutili, astfel încât proiectele să fie finalizate mai rapid. Însă dacă un proiect rămâne blocat undeva, poți primi o notificare prin e-mail, ca să poți interveni imediat dacă este nevoie.

În procesul stabilit, poți seta, de asemenea, termene limită parțiale și puncte de control care necesită aprobarea clientului. Cu ajutorul acestora, puteți minimiza reclamațiile și întârzierile generate de erori de performanță.

- PERSONALIZABIL

Un sistem flexibil

Datorită faptului că e personalizabil, poți urmări aproape orice proiect cu ajutorul MiniCRM. Poți ajusta statusurile, câmpurile obligatorii și sarcinile din șablon ca să se potrivească cu procesele tale.

 • Proiecte populare în MiniCRM:
 • - Concursuri
 • - Arhitectură
 • - Întreținere
 • - Organizare de evenimente
 • - Și multe, multe altele...

- AUTOMATIZĂRI

Automatizările te scutesc de povară

Automatizările îți susține echipa cu sarcinile repetitive, în loc să fie nevoie să ții tu minte tot. Prin automatizări se pot trimite remindere către persoanele responsabile de un proiect, cum ar fi, de exemplu, un termen pe cale de expirare, sau chiar trimiterea unui e-mail automat către un client în legătură cu un document lipsă.

Toate acestea nu necesită cunoștințe de programator sau cunoștințe aprofundate despre sistem, de îndată ce descoperi o sarcină care poate fi automatizată, o poți automatiza în câteva minute în editorul vizual.

- RAPOARTE

Fii la curent cu ajutorul celor mai importante rapoarte

Din proiectele gestionate în MiniCRM, poți genera rapoarte valoroase fără sa fi nevoit să aduni manual informații pentru acestea. Deoarece poți gestiona o mulțime de proiecte în MiniCRM, rapoartele tale vor fi la fel de flexibile. Crează rapoartele cheie și urmărește-le sau verifică-le ori de câte ori dorești.

 • Rapoarte populare:
 • - Valoarea proiectelor curente
 • - Timpul de finalizare a proiectelor
 • - Numărul de proiecte per angajat
 • - Statusul și tipul proiectelor curente

MiniCRM a contribuit la eficientizarea celor 1704 de IMM-uri cu care colaborează.

Deține controlul asupra proiectelor tale!

Procesele transparente, sarcinile clare și automatizările asigură finalizarea la timp și corectă a proiectelor tale!

Testează gratuit!

Vrei să afli mai multe despre potențialul sistemului MiniCRM?

Descarcă gratuit e-book-ul nostru, în care poți vedea cum funcționează sistemul nostru și totodată îți arătăm cu date reale cum profităm noi la maxim de MiniCRM.

Descarcă e-book