Gestionare eficientă a activității HR

Automatizează recrutarea și managementul de personal

Recrutare
eficientă

Ții evidența candidaților și coordonezi procesul de selecție. Toți candidații sunt centralizați într-o bază unică, le poți urmări statusul (înscris, în analiză, programat pentru interviu etc.) și poți comunica cu ei eficient prin mesaje în masă și notificări.

Integrare
cu Bestjobs și Ejobs

NOU!

Conectezi conturile tale de Bestjobs și Ejobs cu MiniCRM, iar candidații care se înscriu pe aceste platforme, ajung direct, în timp real, în baza ta de date, de unde poți aloca automat sarcini referitoare la aceștia.

Management
de personal

Procesezi cererile de concediu, organizezi evaluările periodice ale angajaților. Primești notificări automate când expiră medicina muncii sau SSM-ul. Faci ușor liste de prezență, confirmi primirea fluturașilor de salariu cu un singur click ș.a.

Analize
și rapoarte HR

Accesezi rapid datele și informațiile relevante referitoare la angajați, recrutare, performanțe, dezvoltare și altele. Iei decizii bazate pe date concrete și informații relevante. Poți seta rapoarte recurente, generate automat.

Recomand acest sistem deoarece îți permite sa faci foarte multe lucruri, de la trimis și arhivat e-mailuri până la evidența angajaților. Mulțumim pentru sistemul pe care l-ați implementat și că ne oferiți răspunsuri și pentru programul Excel.

Bichiu Anamaria - Economist, S.C BLA SHINE S.R.L
Telekom Emiral Pallex Auchan