Loghează-te

Cum ajută MiniCRM Directorii de Vânzări?

Organizează simplu sarcinile de vânzari și crește-ți veniturile cu MiniCRM.

  Workshop MiniCRM Creează un Cont Gratuit  

Gestionează-ți echipa de vânzări cu ușurință.


Foi de calcul haotice?

Adună date importante în MiniCRM. În acest mod vei putea oricând să cauți informațiile de care ai nevoie în tableta sau smartphone-ul tău.

Pont: Importă toate datele existente din Excel în MiniCRM.


Trebuie să îți gestionezi echipa de vânzări?

Verifică rapoarte pentru a vedea cât timp petrec colegii tăi la reuniuni și cât venit aceștia generează. Rapoartele sunt actualizate în timp real astfel încât vei putea lua măsuri imediat.

Pont: Filtreaza cardurile unui coleg în particular pentru a vedea cu ce client acesta lucrează în prezent.


Follow-up eficient al ofertelor

Setează notificări automate pentru repr. tăi de vânzări pentru ca aceștia să poată contacta clienții care nu răspund la o ofertă.

Pont: Setează sarcini pentru tine pentru a putea verifica clienții care au rămas blocați în procesul de vânzări.


Sarcini repetitive?

Creează șabloane pentru e-mailurile pe care trebuie să le trimiți des. Poți trimite, de exemplu, o notificare automată unui partener cu care ai o întâlnire în următoarea zi.


Un repr. vânzări a plecat?

Adună toate detaliile contactelor și istoricul clienților în MiniCRM. În acest mod un nou coleg poate prelua de unde colegul anterior a rămas.


Cererile sunt pierdute?

Adună surse în mod automat de pe pagina ta web. MiniCRM le organizează și le reamintește colegilor care sunt noile lor sarcini.


De ce MiniCRM?

În calitate de Director de Vânzări, trebuie să livrezi în permanență rezultate și să le prezinți membrilor de conducere. Pentru a face acest lucru, echipa ta de vânzări trebuie să lucreze eficient.

Cu MiniCRM poți vedea la ce lucrează în prezent echipa ta de vânzări, cât timp petrec colegii tăi la reuniuni și cât venit aceștia generează. Asigură-te că reprezentanții tăi de vânzări nu uită nicio sursă, își respectă termenul limită și urmăresc ofertele de vânzări.

Cum ajută MiniCRM Reprezentanții de Vânzări? »