Depășește-ți obiectivele stabilite cu echipa de vânzări

Rezultatele excelente pot fi obținute doar folosind un sistem care susține atât echipa, cât și liderul:

  • Echipă de vânzări motivată
  • Procese vizibile
  • Clienți, istoric și sarcini într-un singur loc
  • 100% follow-up al ofertelor

Echipa ta aduce întotdeauna rezultate

Rezultatele echipei sunt clare

Este ușor să îți păstrezi concentrarea, atunci când obiectivul și sarcinile care conduc la îndeplinirea acestuia sunt mereu la vedere. Sistemul te ține la curent cu un tablou de bord simplu pentru a vedea dacă echipa ta se îndreaptă în direcția corectă.

Sarcini clare, obiective atinse cu succes

În vederea zilnică a MiniCRM, fiecare membru al echipei are în vedere cât mai este de lucru până la îndeplinirea unui obiectiv comun și cu ce sarcină poate contribui.

Creștere dorită în vânzări

Prognoză actualizată a vânzărilor

Sistemul prevede veniturile așteptate din vânzări. Pe baza oportunităților care urmează să fie închise, acesta arată întotdeauna o imagine actualizată și face ca funcționarea companiei să fie planificată.

Venituri așteptate în vânzări per reprezentant de vânzări

Vezi o imagine clară și amănunțită a valori de vânzări pe care un agent de vânzări se așteaptă să o închidă cu succes.

Unde văd veniturile din vânzări?

Poți urmări într-un raport simplu în ce etapă a vânzării se pierd oportunitățile și câte venituri se pierd de la fiecare agent de vânzări.

Folosind sistemul CRM, mi-am permis să mai deschid un magazin. Am sărit de la o cifră de afaceri de 180.000 de lei maxim la o cifră de afaceri medie de aproximativ de 280.000 - 300.000 de lei pentru că am mai deschis o locație nouă și o puteam gestiona prin sistemul CRM.

George Scheau, Manager Gobilier

Sarcini gestionate uniform

Sistemul îți avertizează echipa cu privire la pașii importanți din vânzare. Fără clienți uitați sau vânzări pierdute!

Fiecare lead are o persoană responsabilă

Niciun lead sau sarcină nu este pierdută, sistemul atribuie o persoană responsabilă pentru fiecare sarcină.

Vânzările sunt transparente

Sistemul organizează persoanele implicate în proces, astfel încât poți vedea exact câte persoane așteaptă să fie contactate și ce pași trebuie să faci.

Acum, în procesul de vânzare, avem doar oportunităţi reale şi nu mai pierdem timp cu aspecte şi întâlniri lipsite de relevanţă. Suntem mult mai eficienţi ca organizaţie, deşi suntem aceeaşi echipă și lucrăm pe aceeaşi piaţă. După însuşirea modului de lucru din MiniCRM, am reuşit să gestionăm de două până la de trei ori mai multe contacte la nivelul unei luni, pentru că aplicaţia ne induce un mod de lucru disciplinat şi ne ajută să avem o încărcare optimă.

Mircea Săplăcan, Fondator Emiral Media

Totul este bine, dar va funcționa pentru mine ...?

MiniCRM poate fi personalizat pe procesele companiei tale, fără un programator. Datorită designului său, îl poți adapta la procesele tale, fără a investi milioane sau ani de muncă.

Sunt convins că dacă aş fi avut MiniCRM de la început, aş fi ajuns astăzi la un alt nivel, nu pierdeam timp şi vânzări, şi am fi avut o situaţie financiară mult mai bună.

Claudiu Jijie, Director General, Carttitude
Telekom Emiral Pallex Auchan