Condu o companie stabilă și profitabilă!

  Dacă 14 ore pe zi nu sunt suficiente și te confrunți zilnic cu diferite sarcini administrative în compania ta
  Dacă nu te ocupi tu de toate, nu se face nimic
  Dacă nu te ocupi personal de vânzări, nu poți obține atât de mulți clienți pe cât te aștepți
  Dacă colegii tăi își fac treaba într-un mod dezordonat și deseori informațiile cheie se pierd în echipă

Îți sună ceva cunoscut? Există o soluție la problemele tale. ↓

Sunt interesat, arată-mi!

Peste 70% dintre directorii de companii se plâng că nu au niciodată suficient timp, deoarece trebuie să fie implicați și în sarcini operaționale.

Restul de 30% folosesc CRM. Acum îți vom arăta de ce. ↓


Echipa ta aduce întotdeauna rezultatele așteptate

Rezultatele echipei sunt clare

Este ușor să îți păstrezi concentrarea, atunci când obiectivul și sarcinile care conduc la îndeplinirea acestuia sunt mereu la vedere. Sistemul te ține la curent cu un tablou de bord simplu pentru a vedea dacă echipa ta se îndreaptă în direcția corectă.

Sarcini clare, obiective atinse cu succes

În vederea zilnică MiniCRM, fiecare membru al echipei are în vedere cât mai este de lucru până la îndeplinirea unui obiectiv comun și cu ce sarcină poate contribui.

Gestionează și urmărește toate procesele afacerii tale într-un singur sistem

În modulele din sistem, pe lângă procesul de vânzări, poți gestiona multe alte procese, chiar și procese complet unice. Acest lucru îți permite să acoperi întreaga funcționare a companiei tale într-un sistem integrat. De exemplu:

- Realizarea unui proiect
- Organizare evenimente
- Marketing
- HR
- Serviciu clienți

- Parteneriate
- Facturare
- Comenzi
- Chestionare
- Sarcini interne

Acum, în procesul de vânzare, avem doar oportunităţi reale şi nu mai pierdem timp cu aspecte şi întâlniri lipsite de relevanţă. Suntem mult mai eficienţi ca organizaţie, deşi suntem aceeaşi echipă și lucrăm pe aceeaşi piaţă. După însuşirea modului de lucru din MiniCRM, am reuşit să gestionăm de două până la de trei ori mai multe contacte la nivelul unei luni, pentru că aplicaţia ne induce un mod de lucru disciplinat şi ne ajuta să avem o încărcare optimă.

Mergi la povestea de succes…

Construiește o companie de încredere, autopropulsată

Responsabilități clare

Toate elementele proceselor de afaceri gestionate în MiniCRM (proiecte, fișe tehnice, sarcini) pot fi atribuite unei persoane responsabile, astfel încât colegii să fie coordonați fără îndrumarea personală a managerului companiei.

Bazează-te pe notificările automate

Setează remindere automate pentru colegii tăi despre sarcinile cheie din proces. În acest fel, nicio sarcină nu va fi uitată și colegii tăi vor ști când vine rândul lor, fără să le spui.

Vei fi informat numai dacă o sarcină nu este finalizată la timp, în ciuda alertei.

Pe lângă multe altele, noi folosim sistemul pentru a adăuga task-uri. Mi se pare extraordinar să poți lăsa comentarii. Pe langa asta, automatizările și mesajele de avertizare când se apropie un deadline sunt la fel de importante pentru noi.

Mergi la povestea de succes…

Ia decizii încrezătoare și îmbunătățește-ți procesele de afaceri pe baza rapoartelor actualizate

Urmărește munca echipei tale de oriunde

În aceste rapoarte poți urmări atât rezultatul sarcinilor delegate, cât și activitatea angajaților tăi în timp real. În acest fel, vei ști exact când trebuie să intervii într-un proces, întrucât atingerea obiectivelor setate este în pericol.

Planifică cu vânzările așteptate

Dacă compania ta lucrează într-un ciclu de vânzări mai lung, poți utiliza raportul de prognoză a vânzărilor pentru a prezice luni întregi când și cât de mult poate obține compania ta din proiectele de vânzări aflate în desfășurare.

Construiește campanii de e-mail pe baza rezultatelor anterioare

Campaniile prin e-mail nu se încheie cu trimiterea acestora. Verifică eficiența newsletterelor, campaniilor prin SMS, seriilor de newslettere automatizate urmărind rata de deschidere și de click a acestora.

Câștigă bani cu anunțurile tale online în loc de click-uri

Din statisticile Facebook și Google, poți vedea doar câte click-uri a adus fiecare campanie. În MiniCRM poți urmări care anunț a adus de fapt rezultate favorabile. Adică, dacă în urma unui anunț ai câștigat clienți sau cumpărători, ce venit ai obținut cu fiecare în parte și care sunt anunțurile care ți-au adus profit.

Provocarea principală este să îl folosim la maxim, nu doar pentru vânzări, ci şi pentru campanii de marketing. MiniCRM are multe funcţionalităţi care pot genera valoare prin corelarea lead-urilor cu transformarea acestora în clienţi.

Mergi la povestea de succes…

Toate informațiile, clienții și istoricul într-un singur loc

Substituie angajații cu ușurință

Urmărește contactul și istoricul clienților tăi în MiniCRM! Astfel, oricare angajat poate fi subtituit în cazul unei îmbolnăviri sau a unui concediu.

Tranziție ușoară

Toți clienții tăi, precum și istoricul lor rămân în baza ta de date chiar și în cazul în care angajații tăi își schimbă poziția sau locul de muncă. Noul angajat poate prelua clienții voștri fără probleme și poate continua munca angajatului anterior.

Eu am asociat compania mea cu corpul uman și sistemul CRM cu coloana vertebrală a firmei, deoarece prin ea trec toți senzorii nervoși și comunică de la picioare până la creier. Managerul antreprenor este creierul afacerii, oamenii de la vânzări sunt ochii, gura, urechile și mâinile sistemului, iar tot ce înseamnă execuție, producție, reprezintă partea de torso și picioare care te fac să te miști și să mergi mai departe. CRM-ul ne leagă pe toți într-un sistem.

Mergi la povestea de succes…

Totul este bine, dar va funcționa pentru mine ...?

MiniCRM poate fi personalizat pe procesele companiei tale fără un programator. Datorită designului său, îl poți adapta la procesele tale, fără a investi milioane sau ani.

Sunt convins că dacă aş fi avut MiniCRM de la început, aş fi ajuns astăzi la un alt nivel, nu pierdeam timp şi vânzări, şi am fi avut o situaţie financiară mult mai bună.

Mergi la povestea de succes…

Cum te asiguri că acest lucru va funcționa pentru compania ta?

Solicită pachetul demo gratuit:

"În acest fel echipa ta de vânzări generează profit cu MiniCRM"

*Furnizarea datelor tale nu presupune nicio obligație. Datele tale personale vor fi prelucrate conform Politicii noastre de prelucrare a datelor cu caracter personal.


Ai prefera să testezi MiniCRM imediat?

Pornește un sistem de testare gratuit

Împărtășește oportunitatea cu prietenii tăi​, îți vor fi recunoscători!

Distribuie pe Facebook