Soluții Business Intelligence

Obține rapoarte avansate pe baza oricărui tip de date din companie. Scapă de barierele de creștere.

Ce este Business Intelligence MiniCRM?

Business Intelligence (BI) este un modul MiniCRM care oferă o gamă largă de rapoarte personalizate pentru nevoile specifice ale antreprenorilor.

Cu soluția Business Intelligence, poți măsura indicatori de performanță, date financiare, statistici de utilizare și poți asocia seturi de date într-un mod inedit, astfel încât să înțelegi mai bine care sunt punctele în care trebuie să acționezi pentru a obține creștere. 

Cele mai populare rapoarte Business Intelligence

Funnel-ul de vânzări: identifică pașii unde se pierd clienți

Cu rapoartele BI, poți vedea cum trec clienții prin procesul de vânzări. Este clar care sunt punctele în care se pierd potențialii clienți în drumul spre conversie. Unde este abandonat funnel-ul și unde procesul poate fi îmbunătățit.

Prognoza de venituri 

Defalcat per membru al echipei de vânzări, sau laolaltă pentru toată echipa, poți vedea în timp real câți stakeholderi, și cu ce valoare, sunt în acest moment în procesul de vânzare. Asta te va ajuta să te concentrezi în acele locuri unde te poți aștepta la venituri mai mari.

Indicatori de performanță: MRR, venit preconizat, număr clienți

Rapoarte despre practic orice aspect legat de utilizatori sau angajați specifici. De exemplu, cine ce clienți are, la ce status au ajuns, de ce valoare au vândut într-un anumit interval de timp, ce sarcini au închis și pe care le-au amânat etc.

Managementul obiectivelor cu soluția Business Intelligence

Poți vedea oriunde și oricând, pe baza unor grafice simple, ce performanță are compania ta în raport cu atingerea obiectivelor. Linia gri reprezintă obiectivul, împărțit pe săptămâni, iar linia albastră reprezintă performanța companiei sau echipei tale. Dacă linia albastră este peste cea gri, obiectivele sunt depășite. Dacă este sub ea, obiectivele nu sunt atinse.

Ce are Business Intelligence în plus față de rapoartele MiniCRM obișnuite?

Cele mai uzuale rapoarte se regăsesc deja în MiniCRM, fără să ai nevoie de soluțiile Business Intelligence.

Însă dacă simți că nu găsești toate datele de care ai avea nevoie, fă următorul pas. Cu BI, poți crea orice fel de raport personalizat. 

Ce oferă Business Intelligence în plus față de integrarea cu Google Spreadsheets?

Fără soluțiile Business Intelligence, ai putea exporta date din MiniCRM în Google Spreadsheets. Dar există unele limitări legat de ce informație poți filtra și exporta. În plus, în Spreadsheets poate fi greu de lucrat cu volume de date foarte mari.

Cu instrumentul Business Intelligence, poți crea rapoarte folosind practic orice date stocate în sistem, pentru care poți folosi o cantitate mare de date chiar și din mai multe module diferite.

Business Intelligence arată conexiuni la care nu te-ai gândit până acum. Poate oferi și răspunsuri la întrebări și probleme mai abstracte, fie că e vorba despre clienți sau despre procesele de lucru ale echipei tale.

Leskó Norbert, CEO, MiniCRM

Am nevoie de asta?

Răspunsul la această întrebare nu depinde de mărimea companiei. Dacă ai o companie care funcționează așa cum este, și nu vrei să o dezvolți, atunci nu ai nevoie de această opțiune. Dar dacă totuși vrei să îți dezvolți și crești afacerea, dar nu știi de unde să începi sau pe unde să o apuci, exact de asta ai nevoie. Indiferent dacă ai o companie cu 3-4 angajați sau una cu 50.

Telekom Emiral Pallex Auchan