CRM pentru gestiune clienți

Toate datele despre client sunt centralizate în MiniCRM. Înlocuiește post-it-urile, agendele și tabelele Excel cu un sistem unitar de gestiune clienți.

Claritate în gestionarea clienților

Spre deosebire de haosul tabelelor Excel, al agendelor și post-it-urilor, în MiniCRM toate informațiile sunt adunate, într-un mod transparent, într-un singur loc.

Într-un soft CRM, poți gestiona clienții separat pe baza domeniului lor de activitate. Astfel, diferite proiecte ale clienților nu se amestecă între ele, iar baza de date rămâne clară, chiar și cu un număr mai mare de clienți.

În momentul în care, de exemplu, se lucrează în Excel, există întotdeauna scăpări. Prin simplul fapt că sunt multe persoane implicate, fiecare are un sistem propriu de a completa, fiecare vede lucrurile într-un fel sau altul, fiecare vede procesul de vânzare diferit, iar tu ca manager nu poți să îl vezi, să îl gestionezi, să îl controlezi așa cum ar trebui. Aici avem instrumentele necesare pentru partea de raportare, iar așa e mult mai simplu și eficient pentru noi.

Marian Stoica
Regional Sales Manager, Endress Group România

Cel mai mult îmi place la sistemul MiniCRM că poți avea toate datele într-un singur loc și poți informa în masă clienți. Poți avea control asupra istoricului discuțiilor și rapoarte despre activitate. Poți personaliza sistemul în funcție de activitatea desfășurată.

Petrescu Eduard
Managing Director, Invent Media

În primii ani toate echipele de vânzări lucrau în mega cunoscutele Excel-uri și odată cu ele întotdeauna apar și probleme. [...] Este posibil să ajungă același client la doi colegi diferiți și atunci întotdeauna apare problema asta cu dublarea ofertelor. Clientul este sunat de 2 ori de către două persoane diferite, dar din partea aceleiași companii, și asta, din punctul meu de vedere, nu este deloc profesional.

Marian Stoica
Regional Sales Manager, Endress Group România

MiniCRM ne facilitează comunicarea cu clienții prin răspuns la timp și prin faptul ca ai toate detaliile despre solicitările clientului într-un singur loc. Am obținut rezultate mult mai bune în vânzări, a crescut rata de închidere și gestionăm mult mai bine prospecții.

Chitu Elena Roxana
Project Manager, Emiral Media Production
Telekom Emiral Pallex Auchan