Povești de succes

Pentru acești antreprenori, MiniCRM a fost un aliat de încredere. Află cum contribuie MiniCRM la creșterea vânzărilor, citind aceste interviuri cu manageri de succes. Povestea lor poate fi și a ta.

Povești de succes

IT Factory

E no-brainer să folosești MiniCRM. Altfel, am avea nevoie de un add-on pentru SMS, unul pentru email, pentru formulare, altul pentru baza de date...

Citește Studiul de Caz

Gobilier

Impactul pe care îl are un sistem CRM asupra cifrei de afaceri: scade costurile operaționale și crește vânzările între 10% și 30%.

Citește Studiul de Caz

Reveal

Rata de randament a cererilor noastre de ofertă s-a dus la 50%. În 24 de ore dăm orice propunere și pornim orice proiect în 72 ore, pentru că organizarea noastră e foarte foarte bună.

Citește Studiul de Caz

Persolog

Am înţeles că CRM-ul nu este ieftin şi l-am privit, de la început, ca pe o investiţie în dezvoltarea firmei, deoarece ajută la creşterea vânzărilor.

Citește Studiul de Caz

Fresco Expert

Procesele erau ținute pe hârtie sau pe spreadsheet-uri Excel, însă noi aveam nevoie de o soluție integrată.

Citește Studiul de Caz

RG Agro Machinery

Dăm randament mult mai bun… Nu mai stăm cu agenda. Și văd și la colegii de echipă ce activitate au, câți clienți au vizitat, la câte zile au revenit etc.

Citește Studiul de Caz

Emiral Media

Cu MiniCRM, am reușit să creștem vânzările cu 30%

Citește Studiul de Caz

Barca lui Zoe

De 4 ani MiniCRM e colegul nostru neobosit și #zerowaste pe postul de VA. Ne gestionează toate contactele fără să uite vreodată pe cineva.

Citește Studiul de Caz

Endress Group România

Să ții o evidență într-un Excel și un sistem CRM este cu totul altceva. Este ca trecerea de la o căruță la o mașină.

Citește Studiul de Caz

Ce spun clienții despre noi

S.C BLA SHINE S.R.L.

Recomand acest sistem deoarece îți permite sa faci foarte multe lucruri, de la trimis și arhivat e-mailuri până la evidența angajaților. Mulțumim pentru sistemul pe care l-ați implementat și că ne oferiți răspunsuri și pentru programul Excel.

Hollow Men

Cel mai mult la sistemul MiniCRM îmi place ușurința în utilizare și posibilitatea de control a proceselor. Aș recomanda sistemul MiniCRM pentru controlul procesului de vânzare și pentru sistematizarea acestuia.

Tecnoservice Equipment SRL

De când folosim MiniCRM, lucrurile au devenit mai organizate, nu mai este nevoie de telefoane nenumărate pentru a comunica anumite informații. Managerului îi este mai ușor să urmărească activitatea angajaților.

Telekom Emiral Pallex Auchan