Povești de succes

MiniCRM este o soluție completă, construită pentru gestionarea eficientă a relației cu clienții și a procesului de vânzare. Poţi personaliza sistemul conform nevoilor şi provocărilor tale, iar noi ne vom asigura că ai cea mai bună soluție de CRM pentru tine.

Află cum contribuie MiniCRM la creșterea vânzărilor citind interviurile cu managerii de succes ai IMM-urilor!!

Procesele erau ținute pe hârtie sau pe spreadsheet-uri Excel, însă noi aveam nevoie de o soluție integrată care să ne asigure înregistrarea și monitorizarea tuturor activităților pe care le susținem, într-o platformă unică.

Marius Mihulin, Business Development Manager al companiei Fresco Expert, ne-a povestit care a fost soluția adoptată, dar și cum au reușit să funcționeze la o performanță ridicată în această perioadă instabilă.

Citește Studiul de Caz

Impactul pe care îl are un sistem CRM asupra cifrei de afaceri: scade costurile operaționale și crește vânzările între 10% și 30%.

Folosirea unui sistem CRM pe timp de criză a asigurat continuitatea activității și flexibilitatea unei redimensionări a companiei Gobilier.

Citește Studiul de Caz

Compania Endress Group la fel ca și majoritatea altor companii, a fost afectată la rândul ei de această criză, însă a reușit să se adapteze rapid și să maximizeze fiecare oportunitate.

Domnul Marian Stoica, un profesionist cu mulți ani de experiență în spate, care este Manager și Regional Sales Manager la compania Endress Group România ne-a dezvăluit gândurile lui și acțiunile lor în această perioadă incertă.

Citește Studiul de Caz

Povești de succes MiniCRM

Agenţie de marketing digital adoptă MiniCRM şi creşte vânzările cu 30% în primele şase luni. Află ce a însemnat pentru o companie din România trecerea de la Excel la MiniCRM.

Citește Studiul de Caz

Sunt convins că dacă aş fi avut MiniCRM de la început, nu pierdeam timp şi vânzări şi am fi avut o situaţie financiară mult mai bună.

Carttitude inveștește în MiniCRM și recuperează costul abonamentului printr-o singură vânzare.

Citește Studiul de Caz

Am înţeles că CRM-ul nu este ieftin şi l-am privit, de la început, ca pe o investiţie în dezvoltarea firmei, deoarece ajută la creştere a vânzărilor.

Persolog adoptă MiniCRM și iese de sub dictatura tabelelor în Excel.

Citește Studiul de Caz

Care sunt avantajele utilizării unui CRM Online?

Noi spunem că CLOUD-ul este viitorul! Află de ce este important un CRM online, care sunt avantajele dar și principalele obiecții pe care managerii IMM-urilor din România le au față de sistemele în CLOUD.

Citește Studiul de Caz

Ghid eficient de creștere a vânzărilor

Noi spunem că CLOUD-ul este viitorul! Care sunt punctele cheie ale unei vânzări? Căror aspecte trebuie să le acorzi importanță maximă dacă dorești să ai succes? Care sunt cele mai frecvente greșeli comise de agenții de vânzare și cum evităm să le mai facem?

Citește Studiul de Caz

„ „Recomand acest sistem deoarece îți permite sa faci foarte multe lucruri, de la trimis și arhivat e-mailuri până la evidența angajaților. Mulțumim pentru sistemul pe care l-ați implementat și că ne oferiți răspunsuri și pentru programul Excel.
Bichiu Anamaria, Economist,
S.C BLA SHINE S.R.L.

Cel mai mult la sistemul MiniCRM îmi place ușurința în utilizare și posibilitatea de control ale proceselor. Aș recomanda sistemul MiniCRM pentru controlul procesului de vânzare și pentru sistematizarea acestuia.

Mircea Bazavan, Business Unit Manager,
Hollow Men

De când folosim MiniCRM lucrurile au devenit mai organizate, nu mai este nevoie de telefoane nenumărate pentru a comunica anumite informații. Managerului îi este mai ușor să urmărească activitatea angajaților.

Andreea Lascu, Manager Assistant,
Tecnoservice Equipment SRL

MiniCRM a contribuit la eficientizarea celor 1704 de IMM-uri cu care colaborează.

Află cum îți susține MiniCRM afacerea

Testează sistemul MiniCRM pentru 14 zile fără nicio obligație. Solicitarea unui cont gratuit durează două minute și nu trebuie să adaugi detaliile cardului bancar.

Testează gratuit!

Vrei să afli mai multe despre potențialul sistemului MiniCRM?

Descarcă gratuit e-book-ul nostru, în care poți vedea cum funcționează sistemul nostru și totodată îți arătăm cu date reale cum profităm noi la maxim de MiniCRM.

Descarcă e-book