Povești de succes

Pentru acești antreprenori, MiniCRM a fost un aliat de încredere. Află cum contribuie MiniCRM la creșterea vânzărilor, citind aceste interviuri cu manageri de succes. Povestea lor poate fi și a ta.

Povești de succes

Gobilier

Impactul pe care îl are un sistem CRM asupra cifrei de afaceri: scade costurile operaționale și crește vânzările între 10% și 30%.

Citește Studiul de Caz

Carttitude

Sunt convins că dacă aş fi avut MiniCRM de la început, nu pierdeam timp şi vânzări şi am fi avut o situaţie financiară mult mai bună.

Citește Studiul de Caz

Persolog

Am înţeles că CRM-ul nu este ieftin şi l-am privit, de la început, ca pe o investiţie în dezvoltarea firmei, deoarece ajută la creşterea vânzărilor.

Citește Studiul de Caz

Fresco Expert

Procesele erau ținute pe hârtie sau pe spreadsheet-uri Excel, însă noi aveam nevoie de o soluție integrată.

Citește Studiul de Caz

Endress Group România

Compania Endress Group a fost afectată de această criză, însă a reușit să se adapteze rapid și să maximizeze fiecare oportunitate.

Citește Studiul de Caz

Emiral Media

Cu MiniCRM, am reușit să creștem vânzările cu 30%

Citește Studiul de Caz

Barca lui Zoe

De 4 ani MiniCRM e colegul nostru neobosit și #zerowaste pe postul de VA. Ne gestionează toate contactele fără să uite vreodată pe cineva.

Citește Studiul de Caz

CRM Online

Care sunt avantajele utilizării unui CRM Online?

Citește Studiul de Caz

Ghid eficient pentru creșterea vânzărilor

Ghid eficient de creștere a vânzărilor

Citește Studiul de Caz

Ce spun clienții despre noi

S.C BLA SHINE S.R.L.

Recomand acest sistem deoarece îți permite sa faci foarte multe lucruri, de la trimis și arhivat e-mailuri până la evidența angajaților. Mulțumim pentru sistemul pe care l-ați implementat și că ne oferiți răspunsuri și pentru programul Excel.

Hollow Men

Cel mai mult la sistemul MiniCRM îmi place ușurința în utilizare și posibilitatea de control a proceselor. Aș recomanda sistemul MiniCRM pentru controlul procesului de vânzare și pentru sistematizarea acestuia.

Tecnoservice Equipment SRL

De când folosim MiniCRM, lucrurile au devenit mai organizate, nu mai este nevoie de telefoane nenumărate pentru a comunica anumite informații. Managerului îi este mai ușor să urmărească activitatea angajaților.

Telekom Emiral Pallex Auchan