Povești de succes

Pentru acești antreprenori, MiniCRM a fost un aliat de încredere. Află cum contribuie MiniCRM la creșterea vânzărilor, citind aceste interviuri cu manageri de succes. Povestea lor poate fi și a ta.

George Scheau, manager Gobilier
Impactul pe care îl are un sistem CRM asupra cifrei de afaceri: scade costurile operaționale și crește vânzările între 10% și 30%.

Folosirea unui sistem CRM pe timp de criză a asigurat continuitatea activității și flexibilitatea în timpul unei redimensionări a companiei Gobilier. Un exemplu de bune practici de utilizare CRM.

Citește Studiul de Caz

Marius Mihulin, Fresco Expert
Procesele erau ținute pe hârtie sau pe spreadsheet-uri Excel, însă noi aveam nevoie de o soluție integrată...

Marius Mihulin, Business Development Manager al companiei Fresco Expert, ne-a povestit care a fost soluția adoptată, dar și cum au reușit să funcționeze la o performanță ridicată în această perioadă instabilă.

Citește Studiul de Caz

Claudiu Jijie, Carttitude
Sunt convins că dacă aş fi avut MiniCRM de la început, nu pierdeam timp şi vânzări şi am fi avut o situaţie financiară mult mai bună.

Carttitude inveștește în MiniCRM și recuperează costul abonamentului printr-o singură vânzare. Ne spune mai multe directorul Claudiu Jijie.

Citește Studiul de Caz

logo endress group

Compania Endress Group a fost afectată de această criză, însă a reușit să se adapteze rapid și să maximizeze fiecare oportunitate.

Marian Stoica, un profesionist cu mulți ani de experiență în spate, Manager și Regional Sales Manager la Endress Group România ne-a dezvăluit gândurile și acțiunile lui în această perioadă incertă.

Citește Studiul de Caz

Cu MiniCRM, am reușit să creștem vânzările cu 30%

Agenţie de marketing digital adoptă MiniCRM şi creşte vânzările cu 30% în primele şase luni. Află ce a însemnat pentru Emiral Media trecerea de la Excel la MiniCRM. Un alt exemplu CRM de succes în managementul relațiilor cu clienții.

Citește Studiul de Caz

Peter Kulcsar, Persolog
Am înţeles că CRM-ul nu este ieftin şi l-am privit, de la început, ca pe o investiţie în dezvoltarea firmei, deoarece ajută la creşterea vânzărilor.

Persolog adoptă MiniCRM și iese de sub dictatura tabelelor în Excel. Mai multe ne povestește directorul general Peter Kulcsar.

Citește Studiul de Caz

Care sunt avantajele utilizării unui CRM Online?

Noi spunem că tehnologia CLOUD este viitorul! Află de ce este important un CRM online, care sunt avantajele dar și principalele obiecții pe care managerii IMM-urilor din România le au față de sistemele în CLOUD.

Citește Studiul de Caz

Ghid eficient de creștere a vânzărilor

Care sunt punctele cheie ale unei vânzări? Căror aspecte trebuie să le acorzi importanță maximă dacă dorești să ai succes? Care sunt cele mai frecvente greșeli comise de agenții de vânzare și cum evităm să le mai facem? Câteva întrebări fundamentale pentru customer relationship management.

Citește Studiul de Caz

MiniCRM este o soluție CRM completă, construită pentru gestionarea eficientă a relației cu clienții și a procesului de vânzare. Poţi personaliza sistemul, iar noi ne vom asigura că ai cel mai bun CRM pentru nevoile companiei tale.

Vezi mai jos mai multe păreri despre MiniCRM.

„ „Recomand acest sistem deoarece îți permite sa faci foarte multe lucruri, de la trimis și arhivat e-mailuri până la evidența angajaților. Mulțumim pentru sistemul pe care l-ați implementat și că ne oferiți răspunsuri și pentru programul Excel.
Bichiu Anamaria, Economist
S.C BLA SHINE S.R.L.

Cel mai mult la sistemul MiniCRM îmi place ușurința în utilizare și posibilitatea de control a proceselor. Aș recomanda sistemul MiniCRM pentru controlul procesului de vânzare și pentru sistematizarea acestuia.

Mircea Bazavan, Business Unit Manager
Hollow Men

De când folosim MiniCRM, lucrurile au devenit mai organizate, nu mai este nevoie de telefoane nenumărate pentru a comunica anumite informații. Managerului îi este mai ușor să urmărească activitatea angajaților.

Andreea Lascu, Manager Assistant
Tecnoservice Equipment SRL

MiniCRM a contribuit la eficientizarea celor 1704 IMM-uri cu care colaborează.

Află cum îți susține MiniCRM afacerea

Testează sistemul MiniCRM pentru 14 zile fără nicio obligație. Solicitarea unui cont gratuit durează două minute și nu trebuie să adaugi detaliile cardului bancar.

Testează gratuit!

Vrei să afli mai multe despre potențialul sistemului MiniCRM?

Descarcă gratuit e-book-ul nostru, în care poți vedea cum funcționează sistemul nostru și, totodată, îți arătăm cu date reale cum profităm noi la maxim de MiniCRM.

Descarcă e-book