Afaceri, idei, inovație - totul într-un podcast.

Creatori de afaceri este resursa ta de bază pentru informații utile și povești din lumea antreprenoriatului și a inovației în afaceri. Vei auzi conversații cu fondatori de startup-uri și vizionari de afaceri care își împărtășesc experiențele, provocările și secretele succesului. Indiferent dacă ești un antreprenor aspirant sau un profesionist în afaceri, Creatori de afaceri îți va oferi instrumentele și inspirația necesare pentru a-ți crește business-ul. Acest podcast este un proiect MiniCRM România și este dedicat susținerii și îmbunătățirii mediului nostru de afaceri și a consolidării comunității noastre.

Cele mai recente episoade ale Creatori de afaceri

Livia Baba

Iulie 10, 2024

De la Viziune la Realitate cu Livia Baba

Bine ai venit la primul episod din "Creatori de afaceri"! Alătură-te nouă în captivanta conversație cu Livia Baba, fondatoarea companiei de servicii de curățenie, Blashine.
În episodul de azi, Livia ne povestește cum și-a transformat viziunea în realitate și cum a construit de la zero o afacere de succes care oferă mai mult decât servicii de curățenie tradiționale, contribuind la crearea de spații de lucru eficiente. 

Ascultă

Află tot ce e mai relevant pentru oamenii de business care au crescut companii solide

  • Cum își pot valida antreprenorii ideile de afaceri înainte de a investi în ele?
  • Ce pași sunt esențiali pentru transformarea unei idei de afacere într-un produs viabil?
  • Ce lecții esențiale trebuie să învețe un antreprenor din eșecurile sale?
  • Care sunt strategiile de creștere pe termen lung, pe care le utilizează marile companii?

Cu Creatori de afaceri vei obține răspunsuri direct de la oamenii de afaceri care au avut deja succes și care au creat un business solid.

  • Metode și bune practici la care poate nici nu te-ai gândit dar care te vor inspira pe viitor.
  • Idei noi și inovative care te vor ajuta să îți găsești chiar tu propria ta cale de creștere.
  • Perspectivele și experiențele surprinzătoare și onestitatea 100% a oamenilor de business care vor fi invitați te vor ajuta să iei deciziile de care are nevoie afacerea ta pentru a crește.

Cum îți poți scala compania eficient și rapid? Aruncă o privire în culise și inspiră-te de cei mai buni!

Creatori de afaceri este pentru tine dacă:

Vrei să ai și mai mult succes

Momentul cel mai bun pentru a începe să îți dezvolți afacerea și să îți construiești un business puternic este chiar acum! Află cum să faci toate aceste lucruri posibile de la cei care deja au creat afaceri solide.

Te simți blocat în propria ta afacere

Ai mentalitatea potrivită pentru creștere, dar ai nevoie de metode concrete și eficiente de dezvoltare? Noi îți prezentăm bunele practici ale oamenilor de afaceri care au dovedit ca au succes!

Ai nevoie să îți regăsești motivația de a merge mai departe

Este atât de ușor să-ți pierzi concentrarea și te cuprindă demotivarea.. Obține energia de care ai nevoie și lasă-te inspirat de poveștile de succes ale adevăraților Creatori de afaceri.

Vrei să înveți din experiența altor oameni de afaceri

Ascultă poveștile și lecțiile de business ale invitaților noștri, învață și extrage ideile de care ai nevoie pentru a-ți crește afacerea!

Un podcast care îți deschide ochii

În Creatori de afaceri vorbim despre realitatea simplă și dură a vieții de antreprenor. Povești reale cu probleme reale din viața reală a celor care creează afaceri. Și, da, desigur, totul este personal!

  • Cum afectează crearea unei afaceri viața privată și familia unui om de afaceri?
  • Prin ce provocări personale trece un om de business atunci când este 200% focusat pe creșterea echipei?
  • Oare la ce au renunțat unii antreprenori pentru a avea o companie mare și prosperă?

În podcast vei auzi răspunsuri oneste la întrebări directe și vei fi martor la discuții care îți vor stârni gândirea și motivația. Și totul cu un singur scop: să te ajute să înțelegi secretul creșterii și prosperității afacerii tale.

Deci, ești pregătit să faci următorul pas cu business-ul tău?

podcast illustration

Despre gazdă

Zoltán Dániel

Zoltán Dániel s-a alăturat echipei MiniCRM în 2022 ca manager de vânzări și a devenit country manager în doar 2 ani. Cu peste 15 ani de experiență în vânzări și servicii B2B și B2C, dezvoltare de business și management, Zoltán aduce în podcastul „Creatori de afaceri” întrebările potrivite pentru a ajunge la esența poveștilor invitaților săi și are grijă ca ascultătorii să învețe strategii și tehnici noi și să se simtă inspirați să le aplice în propriile lor proiecte.

Despre invitați

Invitații podcastului Creatori de afaceri sunt oameni care au creat cu adevărat afaceri. Nu traineri, nu consultanți, nu mentori. Pur și simplu creatori de business care au deschiderea de a oferi din experiența lor altor oameni cu mentalități similare. Împărtășind provocările și succesele lor, acești creatori de afaceri oferă lecții valoroase și inspirație pentru comunitatea noastră.

Vrei să vii la podcastul nostru? Știi că experiența ta poate fi folositoare și altor Creatori de afaceri ca și tine? Contactează-ne pe adresa daniel.zoltan@minicrm.hu și spune-ne povestea ta! Cine știe? Poate vei fi următorul nostru invitat!

Urmărește-ne!

Urmărește-ne pe platformele de streaming, pentru a avea acces la cele mai noi insight-uri de business.

Episoade anterioare de podcast

#1 - De la Viziune la Realitate cu Livia Baba

Ascultă acest episod pentru a descoperi cum devotamentul și viziunea conturează viitorul unei afaceri prospere.

https://www.youtube.com/watch?v=x5rvfKdsVMY