Control și stabilitate pentru compania ta, fără erori umane

Monitorizează compania cu MiniCRM

Pentru că vrei să poți vedea oricând ce se întâmplă în companie, chiar și atunci când echipa ta lucrează de acasă.

Folosește modulul de project management MiniCRM.

Află mai multe

Cum a reușit Tecnoservice Equipment


Tecnoservice Equipment SRL

De când folosim MiniCRM, managerului îi este mai ușor să urmărească activitatea angajaților. Lucrurile au devenit mai organizate, nu mai este nevoie de telefoane nenumărate pentru a comunica anumite informații.

Citește Studii de Caz

Menține stabilitatea companiei cu MiniCRM

Pentru că, indiferent de contextul global, vrei un sistem care să îți ofere siguranța că business-ul tău va rezista pe piață.

Asigură-te că nu uiți să te ocupi de niciun lead cu sistemul CRM vânzări.

Află mai multe

Cum a reușit Endress Group


Endress Group România

Cu siguranță ne-ar afecta, dacă nu am avea un sistem CRM în această perioadă (n.n. - pandemie). Solicitările vin în special de pe website și nu trebuie să riscăm să pierdem niciun fel de lead.

Citește Studiul de Caz

Emite și trimite documente și email-uri fără erori umane

Pentru că e greu să găsești mereu angajați noi pe care să te poți baza. Un software CRM nu face greșeli și nu își ia concediu.

Cum a reușit Barca lui Zoe


Barca lui Zoe

De 4 ani MiniCRM e colegul nostru neobosit și #zerowaste pe postul de VA. Ne gestionează toate contactele fără să uite vreodată pe cineva. Cu el implementăm proiecte ample, cu costuri operaționale minime, simultan de pe 2-3 continente.

Citește Studiul de Caz

Alte beneficii MiniCRM:

Suport.

Pentru că ai o viziune, dar nu știi sigur dacă o poți realiza singur. Nu vrei doar o tehnologie nouă, ci o echipă care să fie la dispoziția ta pentru implementare.

Află mai multe

Stres redus.

Pentru că nu vrei să îți mai faci griji că vei uita ceva important pentru activitatea companiei tale. Vezi cum sunt gestionate toate datele despre clienți.

Află mai multe
Vezi toate funcționalitățile

MiniCRM este un sistem software CRM personalizabil și adaptabil la nevoi specifice de dezvoltare. Ca să aflăm mai multe despre aceste nevoi, îți recomandăm să te programezi pentru o consultanță gratuită, fără niciun fel de obligații.

Solicită o consultanță gratuită