Podcast românesc de business

robot illustration

Sezonul 5

S5E4 - Roxana Domnica, MORE Networking

Despre follow-up în vânzări, business networking și altele...

S5E3 - Cristian Frunze, Antreprenor

Cum ajungi să ai 2 firme profitabile la doar 17 ani.

S5E2 - Cosmin Sandu, Antreprenor

Anatomia unei firme, care este, pe bune, digitalizată.

S5E1 - Cosmin Dărăban, GoMag

Despre lucrurile care l-au ajutat să înțeleagă, ca antreprenor, cum să crească un business.

Sezonul 4

S4E11 - Călin Iepure, bizz.club Romania

Despre două moduri în care poți învăța să faci business: metoda datului cu capul de pereți sau metoda modelării (în care înveți să fii antreprenor de la alții și împreună cu alții).

S4E10 - Dana Marin, Business Coach, Level Up Society

Ce este business coaching și de ce antreprenorii au nevoie de business coaching?

S4E9 - Ana Roșca, Traduce.re & Urban Mom Studio

Cum faci pasul de la afacerea care doar supraviețuiește la cea care crește. Mindset-ul antreprenorial de creștere

S4E8 - Bogdan Niță, partener Forward Music Agency

Despre momentul din business când ajungi la blocaje. De la blocaje la re-evaluări și începuturi noi. Despre necesitatea de a fi adaptabil.

S4E7 - Mihaela Tudor, Tudor Communications

Despre comunicare și învățare. Despre cum trebuie să atragi clienți prin marketing, astfel încât atunci când ajung în vânzări, lead-urile să fie deja pregătite să cumpere.

S4E6 - Alexandru Negrea, Social Media Trainer & Consultant

Despre antreprenorii care cred că se descurcă singuri pe social media. Despre content, TikTok și inteligența artificială.

S4E5 - Adrian Cioroianu, ACKnowledge

Despre recrutarea unei echipe de vânzări eficientă. Despre conducerea echipei de vânzări și evaluarea acesteia.

S4E4 - Irina Filip, Recruitment Consultant

Despre recrutare în 2023. Practici de succes în recrutarea de personal. Mituri în recrutare.

S4E3 - Gabriel Azoiței, Activ Business Advisor

Despre cum să te pregătești pentru un proiect cu finanțare europeană. Despre creștere pe termen lung cu fonduri europene.

S4E2 - Mircea Săplăcan, Emiral Media

Despre bune practici în realizarea unui website pentru afacerea ta. Despre site-uri care aduc clienți și vânzări.

S4E1 - Remus Bălan, BizIQ International

Despre productivitate, vârful de energie dintr-o zi, despre “înghițitul broaștei” de dimineață, echilibrul dintre viață și muncă, principii de productivitate și altele.

Sezonul 3

S3E8 - Marius Buneru, MarexMob și Bizz.Club București

Despre cum să începi un business cu dreptul, cum să înveți de la alți antreprenori sau de la un business coach și cum să interpretezi datele financiare ale firmei.

S3E7 - Mădălina Ștefan, Cartobello

Despre cum sistematizezi afacerea astfel încât să o poți conduce lucrând doar 3 ore pe săptămână. Despre cum să îți construiești afacerea așa cum dorești.

S3E6 - Silvia Duță, Curiera

Despre cum crești o firmă de la 0 la aproape 2 milioane de euro în 2 ani. Despre cum să renunți la micromanagement și despre eșecurile de pe parcurs.

S3E5 - Doru Dima, Great People Inside

Despre performanța echipei și despre cum orice organizație poate să automatizeze între 30% și 70% din orice proces.

S3E4 - Răzvan Șișu, CODECS

Despre consecvența în afaceri și despre nevoia de a fi bine instruit în antreprenoriat. Cum a pus CODECS în ordine tot fluxul de lucru cu ajutorul MiniCRM.

S3E3 - Marius Mihulin, Fresco Expert

Despre nevoia de ordine și sistematizare. Despre integrarea departamentului de vânzări cu cel tehnic și despre provocări actuale în antreprenoriat.

S3E2 - Marius Luican, Reveal Marketing Research

Despre cum companiile nu ar trebui să se comporte ca niște PFA-uri. Despre ce sisteme ar trebui folosite pentru a crea o afacere de succes.

S3E1 - Mircea Barticel, BDM Roof System

Despre lipsa de claritate, care duce la rezultate slabe. Despre transparența față de clienți și despre cum a folosit MiniCRM pentru a pune la punct un sistem de lucru.

Sezonul 2

S2E8 - Cristina Alina Neamțu, AMC Romania

Despre afacerile care cresc cu structură și rigoare și despre ce faci când atmosfera în firmă e superbă, dar cifrele sunt pe minus.

S2E7 - Ciprian Teleman, Accountess

Despre antreprenorii care nu observă că lumea se mută într-o altă paradigmă: cea digitală. Despre accesul la o rețea globală de resurse și oportunități.

S2E6 - Adrian Dragomir, termene.ro

Despre transparența în companie, dar și despre cum uneori trebuie să impui deciziile într-un mod dictatorial. Despre responsabilitate și disciplină.

S2E5 - Radu Daniel, cv30

Despre pasiunea lui pentru sisteme de lucru. Despre metodologii de management (Agile, 4DX etc.) și seturi de valori în antreprenoriat.

S2E4 - George Bragadireanu, RoCoach

Despre rolul unui manager și cum șefii pot trage productivitatea în jos. Despre cum să lași echipele productive să se nască și să se dezvolte.

S2E3 - Marius Ursache, Metabeta

Despre “vampirii” din companii. Despre gestionarea energiei, nu a timpului, și câteva sfaturi pentru recrutarea echipei.

S2E2 - Aliz Kosza, The Business Mentor

Despre multitaskingul zdrobitor din companiile mici. Despre raportare, digitalizare, focus pe obiectivele mari și pe leadership.

S2E1 - Andy Szekely, AS Training

Despre libertatea antreprenorului și importanța deciziilor pe care le ia. Cum o singură decizie îți poate tripla afacerea.

Sezonul 1

S1E8 - Răzvan Nicoară, MiniCRM (Rezumat sezon)

Despre ce am învățat de la antreprenorii din sezonul 1.

S1E7 - Cristian Tudorescu, Explore Asset Management

Despre nevoia de bugete realiste și despre surse de finanțare pentru afaceri. Despre cum antreprenorii au tendința de a face calcule prea optimiste.

S1E6 - Mircea Săplăcan, Emiral Media

Despre ce faci când îți ajunge cuțitul la os și cum să înfrunți provocările. Sfaturi de la unul din cei mai buni cunoscători ai metodologiei “Get Things Done”.

S1E5 - Felix Tătaru, GMP

Nu doar despre antreprenoriat, ci și despre viață. Despre cum nu poți să planifici complet viitorul și cum să fii deschis la oportunitățile care apar.

S1E4 - Sorin Drăghici, DWF

Despre companiile care se blochează la 1 milion Euro și 25 de angajați, pentru că antreprenorul nu mai are timp să discute cu toată lumea.

S1E3 - Andrei Dunuță, Speakings

Despre faptul că oamenilor nu le place să li se vândă, însă le place foarte mult să cumpere. Astfel a luat naștere proiectul “Arta de a nu vinde”.

S1E2 - Andreea Strugaru, Kadra

Despre ce contează cu adevărat în afaceri: cât vinzi. Despre eșecuri și despre cum e normal ca unele proiecte să nu îți iasă.

S1E1 - Ștefan Popa, Abeauty

Despre distincția dintre urgent și important în activitatea unui antreprenor. A-ți face o echipă ar trebui să fie primul lucru din agenda unui antreprenor.