Setările modulelor

Procesele de business din cadrul unei companii sunt diferite cu fiecare set de activități în parte. Acestea pot fi diferențiate unele de altele folosind module.

01_modulok

Crearea modulelor

Administratorii pot vedea modulele active [1.3.] și pe cele care sunt mutate la Coșul de gunoi [1.4.] în pagina Setări [1.1.] > Module [1.2.].

02_modulok_testreszabasa

Sunt în sistem mai tipuri de module:

  • Vânzări
  • Vânzări recurente
  • Helpdesk
  • Proiecte
  • Facturare
  • HR
  • Evenimente
  • Parteneri
  • Webshop
  • Comenzi

Pentru a adăuga un nou modul, click pe butonul [Modul nou] **[1.5.], alege modulul preferat, apoi click pe butonul [Mai multe informații] și [Adaugă] [1.6.]**. Statusurile, E-mailurile, Sarcinile și Secvențele de Follow up sunt adăugate noului modul în funcție de tipul de modul selectat. Ele pot fi personalizate ulterior.

03_uj_modul_hozzaadasa

Setările Modulelor

Doar administratorii pot efectua setările în module accesând Setări [2.1.] > Module [2.2.] și făcând click pe numele modulului selectat ex. Modulul Helpdesk [2.3.].

04_modul_beallitasok

Pe pagina Editează Modul poți seta:

După efectuarea setărilor, click pe butonul [Salvează] [2.4.].

05_modul_szerkesztes

Nume și poziționare

Pentru a redefini un modul, articole ale sale sau pentru a-i schimba poziționarea [3.3] , mergi la Setări [3.1.] > Module [3.2.] ca administrator, click pe numele modulului și efectuează setările pe pagina Editează Modul. 06_modul_neve_pozicioja

Trimiterea de e-mailuri, semnătura

Mergi la Setări [4.1.] > Module [4.2.] ca administrator, click pe numele unui modul și pe pagina Editează Modul setează un nume, adresă de e-mail și semnătură pentru persoana responsabilă cu trimiterea e-mailurilor (Expeditorul implicit) [4.3.].

07_modul_kozponti_felado

Semnătura implicită este un template inițial care este echivalent cu limbajul sistemului.

Semnătura constă în informații cu privire la Nume, Adresă de e-mail, Număr de telefon mobil.

Aranjarea în pagină va fi următoarea:

Numele persoanei care gestioneazaă adresa centrală de e-mail (Expeditorul central)

Număr de telefon mobil:…

E-mail:…

Aranjarea în pagină e implicită, nu poate fi schimbată.

Selectând Semnătura personalizată, poți adăuga mai multe informații semnăturii tale. Deci poți crea diferite șabloane de semnătură în fiecare modul.

Pentru a insera o semnătură implicită sau personalizată într-un mesaj, folosește variabila Expeditor: Semnătură E-mail.

Dacă bifezi opțiunea Setează adresa de e-mail de mai sus ca Expeditor Implicit al e-mailurilor personalizate, poți seta expeditorul central al modulului selectat ca expeditor al e-mailurilor personalizate trimise de utilizatori. Poate fi schimbat în câmpul Expeditor înainte de a trimite e-mailul. Această funcție este utilă dacă vrei să trimiți mesaje din modulele Vânzări sau Helpdesk folosind adresa de e-mail centrală.

Activarea opțiunii trimitere SMS

Mergi la Setări [5.1.] > pagina Module [5.2.] ca administrator, click pe numele unui modul și setează un număr de telefon mobil pe care dorești să îl folosești pentru a activa opțiunea de trimitere SMS în modulul selectat [5.3.]. 08_modul_kozponti_mobilszam

Personalizarea tipurilor de sarcini

Module diferite pot conține diferite tipuri de sarcini. Pentru a customiza tipuri de sarcini și culori, mergi la Setări [6.1.] > pagina Module [6.2.] ca administrator și apasă click pe numele unui modul. Poți seta o durată prestabilită și timpul de notificare pentru fiecare tip de sarcină care pot fi văzute pe calendarele sincronizate. Poți edita numele tipurilor de sarcină, durata, timpul notificării time și culoarea lor. Este, de asemeni, posibil să le schimbi poziționarea (sus - jos) și să le ștergi apăsând click pe iconița roșie [6.3.]. Pentru a adăuga noi tipuri, apasă click pe butonul [Tip nou] [6.4.]. 10_teendo_tipusok_testreszabasa

Ștergerea modulelor

Doar administratorii pot șterge module, mergând la pagina Editează Modul și apăsând click pe modulul selectat. Dacă apeși click pe iconița [Coș de gunoi] [7.1.], modulul selectat devine inactiv. Nu poți vedea modulele inactive în meniul principal, în carduri sau în cardurile de contact.Mai mult decât atât, niciun card nu va putea fi adăugat acelui modul. Dacă îl restabilești, modulul va deveni din nou activ. 09_modul_torlese

“Datele companiei care figurează în imagini sunt date false, inventate pentru testare.”