MiniCRM pe telefonul mobil (Android, iPhone, Windows Phone)

Accesarea variantei pentru mobil

Mergi la www.minicrm.ro de pe smartphone-ul tău sau tabletă, dă click în câmpul [Loghează-te] și adaugă adresa ta de e-mail și parola pe care o folosești pentru a te loga în sistem.

Mobile login

Utilizarea MiniCRM pe telefonul mobil

Versiunea pentru mobil include fiecare funcție de bază a sistemului online. Astfel, poți efectua următoarele acțiuni:

Adăugare de carduri noi

Pentru a adăuga un card nou în sistem, click pe semnul ”+” din dreapta jos.

Plus sign Adding new card

Căutare clienți, carduri și sarcini. Filtrare.

Pentru a căuta ceva în sistem, folosește câmpul „Căutare” care se află deasupra listei cardurilor.

Dacă dai click pe semnul care afișează liniuțele orizontale (dinaintea numelui modulului), poți vedea pipline-ul, deschide filtre salvate, filtra cardurile după deținător și selecta un modul.

Search, fowner, status Statuses

Editarea și afișarea cardurilor pe module

Cardurile apar (se afișează) în mijloc. Poți alege alt modul printr-un click pe semnul care afișează liniuțele orizontale.

Pentru a ieși din modul, click pe Deconectare.

Modules and cards

Cardurile sunt structurate în 3 părți (Sarcini, Informații, Contact).

Sub câmpul Sarcini poți vedea sarcinile, trimite un răspuns și vedea istoricul. Pentru a adăuga o sarcină nouă, click pe semnul ”+” și selectează opțiunea Sarcină nouă.

Tasks, history, card email address

Dacă dai click pe câmpul Informații, vor apărea toate câmpurile cardului respectiv. Aici poți schimba și statusul și deținătorul cardului.

Adatlap adatok,
mezők

Dacă dai click câmpul Contact, poți vedea datele de contact ale unui client (companie sau persoană) și când clientul este o companie, găsești persoana de contact și informațiile relevante. Printr-un click pe numărul de telefon, poți suna clientul direct din sistem.

Pentru a vedea alte carduri ale clientului, dă click pe semnul care indică cele trei puncte (aliniate vertical) de lângă numele cardului și selectează opțiunea Proiecte conexe. Pentru a încărca un card, click pe numele acestuia.

Contact Adding new card

Limitări

Unele funcții, spre exemplu customizarea câmpurilor, statusurilor, modulelor și setările utilizatorului sunt disponibile doar de pe desktop.

Pentru mai multe informații, vezi: Personalizarea CâmpurilorPersonalizarea Statusurilor (proceselor)Setările modulelorUtilizatori, Drepturi

“Datele companiei care figurează în imagini sunt date false, inventate pentru testare.”