Filtre

Direcționare și obiective, formarea publicului țintă bazându-te pe caracteristicile din cardurile clienților salvate în MiniCRM

Filtrarea în MiniCRM

Poți filtra astfel:

01_szures_a_minicrmben

Filtrare în funcție de statusuri [1.1.]

Poți reastrânge lista de carduri prin selectarea unui status.

Folosirea filtrelor [1.2.]

Dacă dai click pe butonul [Filtru - Adaugă filtru], poți filtra Statusul cardurilot, Contactele, Adresele, E-mailuri trimise și Altele (ex. etichete).

Selectarea unui deținător [1.3.]

Prin click pe butonul [Filtru], poți chiar selecta un deținător pentru a restrânge lista de carduri.

Adăugarea de noi filtre

Pentru a adăuga filtre, click pe [Filtru] > [Adaugă filtru] [2.1.] în modulul selectat.

Dacă vrei să creezi un nou filtru, câmpurile Deținător și Status sunt afișate fără o valoare [2.2.].

02_uj_szuro_felvetele

Setările filtrelor - condiții

Dacă dai click pe un câmp, apare o listă verticală care arată relațiile și valorile în funcție de câmpul selectat. De exemplu, câmpul Deținător este o listă verticală [3.1.] în care relațiile sunt următoarele: “Egal cu”, “Nu este egal cu”, “Este setat”, “Nu este setat”. Dacă folosești “Egal cu” sau “Nu este egal cu”, poți selecta mai multe valori.

  • Dacă folosești relația “Egal cu” (sau “verificat”) și selectezi mai multe valori, vor fi afișate toate cardurile care sunt egale cu oricare dintre aceste valori. În acest caz există o relație de SAU între valorile selectate.
  • Dacă folosești relația “Nu este egal cu” (sau “neverificat”) și selectezi mai multe valori, vor fi afișate doar acele carduri care nu sunt egale cu either values. În acest caz este o relație de ȘI între valorile selectate.
  • În cazul opțiunilor “Este setat” și “Nu este setat”, nu trebuie să selectezi o valoare. Reține că filtrarea cu o condiție goală (fără o condiție specifică) nu este egală cu opțiunea “Nu este setat” deoarece câmpurile goale pot fi filtrate doar selectând opțiunea “Nu este setat”.

Dacă dai click pe butonul [OK] [3.2.], valorile setate în câmpul editor vor fi transferate filtrului. Dacă dai click pe butonul [Anulează] [3.3.] sau în afara câmpului editor toate schimbările vor fi pierdute. Pentru a șterge o condiție din filtru, click pe iconița Coș de gunoi [3.4.].

Comenzile sunt disponibile, de asemeni, și pe tastatură:

Enter=OK

Esc=Cancel (anulează)

Del=Delete (șterge)

Dacă dai click pe [OK], procesul de filtrare începe imediat și lista va fi afișată în funcție de condițiile respective.

03_szuresi_feltetelek_beallitasa

Adăugarea mai multor condiții

Pentru a adăuga câmpuri, click pe opțiunea [Condiție nouă] > [Condiție nouă obligatorie] [4.1.] și selecteză una de pe lista care apare [4.2.]. Un câmp poate fi folosit o singură dată, dar în caz unei Liste verticale, a unei Căsuțe de bifat și a unei Căsuțe de text, este posibil să se adauge mai multe valori. Într-o Căsuță text poți separa valorile diferite folosind o virgulă sau punct și virgulă. În cazul câmpurilor Numere și Data și Ora, poți folosi relațiile “Mai puțin decât” și “Mai mult decât” și, de asemeni, Interval.

Ca urmare, vor apărea doar acele carduri care îndeplinesc toate condițiile.

Pentru a filtra Persoane fizice, mergi la Altele, selectează condiția Asemănătoare: Companie, apoi setează opțiunea Nu există. Dacă vrei să afișezi informațiile cu privire la persoana de contact din companie în Vizualizare grilă, mergi la Contact, apoi adaugă condiția Contact: Tip și verifică opțiunea Persoană. În coloanele ce apar (e.g. Contact: Prenume) vor fi vizibile informațiile Persoanei de contact.

04_szuresi_feltetelek_bovtese

Szűrési feltételek
típusai

Condiții opționale

Un card poate fi, de asemeni, afișat, dacă îndeplinește oricare dintre condiții. Acest lucru se face printr-un click pe opțiunea [Condiție nouă] > [Condiție nouă opțională] [5.1.]. Mai întâi, doar condiția opțională poate fi adăugată.

05_opcionalis_feltetelek_megadasa

Apoi, vor fi afișate următoarele două grupuri de câmpuri:

  • Îndeplinirea tuturor condițiilor [5.2.]
  • Îndeplinirea uneia dintre condiții [5.3.]

Câmpurile adăugate unui grup pot fi adăugate o singură dată și celorlalte grupuri.

05_uj_opcionalis_feltetel

Este o relație de ȘI între rezultatele condițiilor “Îndeplinirea tuturor condițiilor” și rezultatul condițiilor “Îndeplinirea uneia dintre condiții”.

Acest lucru înseamnă că:

  • dacă, spre exemplu, condițiile “Îndeplinirea tuturor condițiilor” sunt: A, B, C
  • și condițiile “Îndeplinirea uneia dintre condiții” sunt: D, E, F,

Atunci relațiile dintre ele sunt următoarele: A ȘI B ȘI C ȘI (D SAU E SAU F).

Este, de asemeni, posibil să creezi un filtru folosind doar condiții opționale. În acest caz, este suficient să fie îndeplinite oricare dintre aceste condiții, pentru ca un card să fie afișat.

Salvarea filtrelor

Pentru a salva un filtru, click pe [Salvează] [6.1.] și denumește-l [6.2.].

Szűrő mentése

După aceea, sistemul, în mod automat, salvează orice modificări ulterioare. Pentru a crea o copie a unui filtru salvat, click pe săgeata din dreapta opțiunii [Salvează] > [Salvează ca și copie] [6.3.]. Sistemul îl înregistrează în același modul.

Pentru a redenumi un filtru salvat, click pe săgeata din dreapta opțiunii [Salvează] > [Redenumește] [6.4.].

Szűrő másolat

Folosirea filtrelor salvate

Pentru a deschide un filtru salvat, click pe [Filtru] > [Deschide filtru…] [7.1.] și selectează unul din listă [7.2.]. Pentru a căuta printre filtrele salvate, tastează un cuvânt cheie în câmpul Căutare [7.3.]. 5 filtre salvate care au fost încărcate recent vor fi disponibile sub opțiunea [Filtru] > Filtre recente [7.4.].

07_mentett_szuro_alkalmazasa

08_mentett_szuro_megnyitasa

Condițiile filtrării sunt afișate sub numele filtrelor [7.5.].

Poți efectua următoarele operațiuni privind cardurile filtrate:

  • Trimite mesaj [7.6.]: (E-mail (acum), E-mail (temporizat), SMS)
  • Exportă [7.7.]: selectând opțiunea Excel, poți exporta informații într-un document Excel. Selectând opțiunea Sincronizare cu Foile e Calcul Google, poți crea o foaie de calcul în Google Docs care îți arată mereu informații curente despre clienții tăi și cardurile lor.
  • Secvență de follow-up [7.8.]: poți crea o automatizare pentru filtrul curent.

Mentett szűrő
alkalmazása

Pentru a micșora fereastra editor (de editare), click pe săgeată în partea de jos a cutiei albastre. Pentru a reseta lista, click pe semnul X.

Pentru mai multe informații, vezi: Trimiterea E-mailurilor (e-mail în masă), Export

Doar administratorii pot edita filtrele salvate care controlează secvențele active de follow-up.

Ștergerea filtrelor

Pentru a muta un filtru la Coșul de gunoi, click pe opțiunea [Filtru] > [Deschide filtru], apoi pe iconița Coș de gunoi [8.1.]. Filtrele șterse pot fi văzute doar în Coșul de gunoi. Ele nu pot fi folosite pentru a controla secvențele de follow-up și este de asemenea imposibil să activezi o secvență inactivă de follow-up conectată cu acestea. Totuși, este posibil să le folosești, modifici și recuperezi.

08_szuro_torlese

Statusuri și filtre

Dacă selectezi un status, acea valoare va fi afișată și în editorul de filtrare într-o vedere restrânsă.

“Datele companiei care figurează în imagini sunt date false, inventate pentru testare.”