Personalizarea Câmpurilor

Câmpuri

Pe carduri [1.1.] și carduri de contact [1.2.] poți salva informații în câmpuri. Acestea au un rol important în gruparea cardurilor și crearea statisticilor. Poți adăuga câte câmpuri vrei în sistemul tău CRM.

01_mezok

01_kontakt_mezok

Tipuri de câmpuri

Există 6 tipuri:

Dropdown

Poți alege o singură valoare, astfel încât va fi nevoie să alegi valori diferite care să se excludă una pe alta. În Rapoarte poți crea statistici bazându-te pe aceste câmpuri.

02_lenyilo_menu

Căsuțe de bifat

Poți bifa mai multe valori. Poți adăuga mai multe câmpuri unui singur card, dar poți adăuga doar 16 valori unui singur câmp.Este recomandat să grupezi aceste câmpuri și valori într-o ordine logică în funcție de posibilele răspunsuri.

03_jelolonegyzet

Dacă adaugi o singură valoare când creezi un astfel de câmp, numele noilor câmpuri de tip căsuță de bifat este afișat indiferent de faptul de a-i fi dat sau nu un nume. Numele sunt afișate doar dacă adaugi mai multe valori.

Text

Nu poate fi folosită pentru statistici și pentru a crea liste, deci este recomandat să o folosești rar. Ia în considerare dacă acesta poate fi înlocuită cu o listă verticală sau nu. Dacă da, alege acel tip.

04_szovegdoboz

Data și Ora

Poți să alegi o dată din calendar sau să introduci o dată anume. Implicit, este afișată data curentă. Dacă dai click pe câmpul Dată și apești butoanele Backspace sau Del, conținutul filtrului va fi șters.

05_datum_ido

Număr

Poate fi folosit pentru a înregistra numere, dar nu pentru a înregistra sume de bani.

De exemplu: Numărul care arată suprafața unei clădiri, numărul participanților etc.

06_egesz_szam

Fișier

Poate fi folosit pentru a încărca și înregistra, spre exemplu, contracte sau facturi în format PDF. Nu poți crea câmpuri tip fișiere pe cardul de contact al clienților.

Câmpurile tip fișiere pot fi bifate ca obligatorii și pot fi inserate în e-mailuri ca variabile (în mesaje sunt înlocuite cu un link de descărcare).

06_fajl_mezo

Doar un fișier poate fi încărcat într-un câmp. Informațiile încărcate (numele persoanei care a încărcat fișierul, data încărcării, numele fișierului, link-ul) sunt afișate în Istoric. Fișierele încărcate pot fi înlocuite oricând. Schimbările (actualizările) de acest fel sunt, de asemeni, afișate în istoric.

Crearea de noi câmpuri

Administratorii pot crea noi grupuri de câmpuri prin click pe iconița Cheie alăturată unui câmp dintr-un card/ card de contact [2.1.].

07_mezok_szerkesztese

Crearea noilor grupuri de câmpuri

Folosind funcția drag and drop poți muta Noua căsuță într-un grup din partea stângă [2.2.].

08_uj_mezo_doboz

Crearea noilor câmpuri

Folosind funcția drag and drop mută tipul de câmp selectat într-un grup din partea stângă [2.3.].

09_uj_mezo_letrehozasa

Personalizarea câmpurilor

Doar administratorii pot schimba câmpurile existente. Pentru a face asta, click pe iconița tip Cheie [3.1.] alăturată unui câmp dintr-un card/ card de contact.

10_mezok_szerkesztese2

Setările grupului de câmpuri

Pentru a redenumi un grup, click pe iconița Editează căsuță [3.2.] și adaugă un alt nume. Pentru a schimba poziția unui grup, apucă partea stângă a casetei și deplasați-o în sus sau în jos.

Personalizarea câmpurilor

Pentru a efectua setări, click pe iconița Editează câmp [3.3.]. Pentru a face un câmp să poată fi doar citit (valori pot fi inserate în acesta doar prin formulare sau link-uri), bifează opțiunea Read only [3.4.]. Dacă nu o bifezi, poți seta de la care status până la care status este cerut să completezi câmpurile. Pentru a schimba poziția unui câmp sau a unei valori, apucă și mută în sus sau în jos, în interiorul unui grup sau mută într-un alt grup.

Numele/valorile implicite ale câmpurilor nu pot fi schimbate sau șterse, dar este posibil să adaugi mai multe valori implicite.

Kontakt adatlap mezők
testreszabása

Ștergerea câmpurilor

Pentru a șterge un câmp/ grupuri de câmpuri, mergi la pagina Editează câmpuri.

Ștergerea grupurilor de câmpuri

Pentru a șterge un grup, click pe Editează căsuță [4.1.] > butonul [Șterge] [4.2.]. Pot fi șterse doar acele grupuri care nu conțin câmpuri.

13_dobozok_torlese

14_doboz_torlese

Ștergerea câmpurilor

Pentru a șterge un câmp, click pe iconița roșie de lângă el [4.3.].

15_mezo_torlese

Dacă acel câmp nu este folosit ca o condiție în anumite Filtre salvate este șters imediat. Dacă este folosit ca o condiție, trebuie să îl ștergi și din Filtre salvate. Dacă acel câmp selectat este folosit în Formulare, Carduri sau pe un card de contact, este șters permanent din toate aceste locuri. Sistemul îți solicită aprobarea înainte de a-l șterge. Câmpurile implicite (ex. Regiune, Numărul Facturii) nu pot fi șterse din sistem. Iconiția de ștergere alăturată acestor câmpuri este inactivă [4.4.].

“Datele companiei care figurează în imagini sunt date false, inventate pentru testare.”