Exportul

Exportul Datelor Clienților

Administratorii pot exporta datele clientului/clienților în fișiere .XLS / .CSV prin alegerea unui filtru salvat într- un modul selectat [1.1.].

Pentru mai multe informații, vezi: Filtre

După încărcarea acestuia, click pe opțiunea [Exportă] > Excel option [1.2.]. Apoi, browser-ul oferă posibilitatea de a-l deschide în Excel sau a-l descărca, ca fișier .XLS sau .CSV (în funcție de cantitatea de date) .

00_mentett_szuro_megnyitasa

01_exportalas_excelbe

Dacă apeși click pe pictograma Vizualizare grilă [1.3.] , numai acele date (coloane) vor fi exportate în fișier .XLS sau .CSV care au fost filtrate prin Adăugarea de câmpuri . Cu toate acestea, dacă selectezi Vizualizare Listă [1.4.] , vor fi exportate toate datele (câmp, date ale companiei, contacte implicite și adresa de companie implicită) care pot fi găsite pe cardurile filtrate de filtrul încărcat .

02_exportalas

În cazul în care numărul de carduri pe care vrei să le exporți este mai mic de 2500, fișierul este salvat în format .XLS , dar în cazul în care acesta este mai mare de 2500, acesta este salvat în format .CSV, indiferent de faptul că este selectată vizualizarea grilă sau nu. În cazul în care nu este selectată, max . 25.000 rânduri pot fi exportate în fișierul .CSV, în cazul în care este selectat, nu există nici o astfel de limitare .

“Datele companiei care figurează în imagini sunt date false, inventate pentru testare.”