Trimitere E-mail (personalizare e-mail)

În MiniCRM poți trimite e-mailuri în masă și e-mailuri folosind șabloane sau setând o secvență automată de follow-up.

Trimiterea Mesajelor E-mail din MiniCRM

Email sending

Personalizare E-mail pentru un Contact

Pentru a trimite un e-mail personalizat unui contact, click pe adresa de e-mail a unei persoane de contact [2.1.]. Îți poți edita mesajul prin click pe [Email personalizat] [2.2.] sau poți alege un șablon existent. Pentru mai multe informații, vezi: Șabloane E-mail

Custom email1

Custom email2

Expeditorul implicit este utilizatorul care s-a logat în mod curent. Poți seta de asemeni ca adresă de e-mail centrală pe cea a expeditorului, care poate fi adăugată în toate Modulele la Setări > Module [2.3.].

Destinatarul implicit este contactul (compania sau persoana) pe al cărei e-mail ai dat click. Poți adăuga manual mai mulți destinatari, care pot fi alte persoane de contact sau alți utilizatori activi MiniCRM [2.4.]. Dacă folosești orice variabilă, destinatarii originali și informațiile cardurilor de contact vor fi folosite de MiniCRM. Destinatarii adiționali primesc doar o copie a e-mailului.

Pentru a atașa un fișier, click pe Atașează fișier [2.5.]. Dacă fișierul este prea mare, click pe Inserează fișier din Dropbox [2.6.] și introdu un link public în mesaje. Făcând click pe [Previzualizare] [2.7.] poți verifica ultima versiune a e-mailului tău înaine de a-l trimite. Custom email3

Șabloane E-mail

Pentru a trimite un e-mail folosind un șablon, click pe adresa de e-mail din cardul de contact al clientului selectat [3.1.].

Email template1

Toate șabloanele sunt afișate în fereastra pop-up, care poate fi găsită în modulul selectat. Poți căuta șabloane folosind câmpul Căutare. Pentru a selecta unul, click pe numele lui [3.2.]. Email template2

Emițătorul implicit este utilizatorul logat în sistem. Poți de asemeni seta o adresă de e-mail centrală ca expeditor implicit. Pentru a face acest lucru trebuie sa mergi la Setările > Module [3.3].

Destinatarul implicit este contactul (compania sau persoana) pe al cărei e-mail ai dat click. Poți adăuga manual și alți destinatari, care pot fi alte persoane de contact sau alți utilizatori activi MiniCRM [3.4.]. Dacă folosești oricare dintre variabile, destinatarii originali și informațiile cardurilor de contact vor fi folosite de MiniCRM. Destinatarii adiționali primesc doar o copie a e-mailului.

Înainte de trimitere, poți schimba conținutul și subiectul șablonului. Cel original nu va fi afectat de aceste schimbări. Deci poți folosi ulterior acel șablon.

Pentru a atașa un fișier, click pe Atașează fișier [3.5.]. Dacă fișierul e prea mare, Inserează fișierul din Dropbox [3.6.] și adaugă un link public în mesaj. Făcând click pe [Previzualizare] [3.7.] poți verifica versiunea finală a e-mailului tău înainte de a-l trimite. Sunt, de asemeni, afișate și variabilele inserate.

Pentru a trimite mesaj click pe [Trimite] [3.8.]. Va fi afișat în istoric. Email template3

Spam

În ceea ce privește Spam-ul, MiniCRM are o politică de toleranță zero.

“Datele companiei care figurează în imagini sunt date false, inventate pentru testare.”