Editarea Bulk-ului

În MiniCRM, administratorii pot edita mai multe date de contact și valori ale câmpurilor simultan.

Se întâmplă în 3 pași:

1. Pas: Exportă lista de carduri filtrate

Pentru a edita în masă, trebuie să exporți date.

Pentru a exporta, alege un filtru salvat într- un modul selectat [1.1.] și apasă pe opțiunea [Exportă] > Excel [1.2.].

01_mentett_szuro_megnyitasa

01_exportalas

Pentru mai multe informații, vezi: Filtre

2 Pas: Modifică datele/informațiile

Din cauza condițiilor de setare a filtrelor, vor fi afișate în tabelul Excel numai datele acelor clienților ale căror carduri sunt filtrate și pe care vrei să le editezi [2.1.] .

02_lementett_tablazat

Fiecare rând este egal cu cardul unui client și fiecare coloană este egală cu un câmp în MiniCRM .

Rescrie valorile în celule și salvează tabelul modificat.

Nu este permis să tastezi doar numere în casetele de validare (cu bifă), așa că tastează și un text în tabel. Câmpurile Adresă de e-mail și număr de telefon nu vor fi înlocuite în timpul editării în masă. Noile date vor fi importate în mod implicit , iar cele existente rămân aceleași .

Dacă nu ai nevoie de un rând sau o coloană, le poți șterge din tabel . Reține că, dacă păstrezi o coloană în tabel, dar îi ștergi valorile, aceste valori vor rămâne neschimbate în sistem după import. Motivul este acela de a preveni pierderea de date.

Cu toate acestea , nu trebuie să ștergi Id-ul,Compania: Nume firmă sau Persoana 1: Primele coloane de nume! Acest lucru este necesar deoarece sistemul identifică clienții și cardurile bazându-se pe aceste câmpuri (domenii) .

3. Pas: Importă datele editate

Pentru a importa fișierul modificat .XLS în modulul selectat de MiniCRM, click pe [Oportunitate nouă] opțiunea Import - Actualizează oportunitate disponibilă [ 3.1.].

04_import

Dupa import, sistemul identifică clienții relevanți și cardurile lor pe baza ID-ului , deci editarea în masă se face pe carduri existente, bazate pe coloane din tabel .

Pentru mai multe informații, vezi: Import > Pași ai importării

Înainte de a începe importul, verifică tabelul modificat cu atenție, deoarece, în cazul editării în masă importul nu poate fi șters.