Aplicația MiniCRM pe Android

Aplicația MiniCRM Android este disponibilă în magazinul Google Play..

Instalarea aplicației MiniCRM pe Android

Poți descărca aplicația Android de la următorul link: https:/play.google.com/store/apps/details?id=io.minicrm.app

Utilizarea aplicației MiniCRM pe Android

Poți folosi aplicația pe Smartphone-uri,dar și pe tablete.

După instalare, click pe iconița MiniCRM de pe ecranul telefonului tău pentru a porni aplicația. Te poți loga introducând adresa de e-mail și parola pe care le folosești pentru a te loga în mod normal în MiniCRM.

Funcțiile de bază ale sistemului online sunt disponibile și în aplicație. Poți, de asemeni, sincroniza jurnalul de apeluri cu MiniCRM, astfel încât apelurile primite, efectuate și eșuate vor fi afișate în Istoricul cardului. Și durata apelului va fi afișataă.

Statisticile apelurilor sunt realizate pe baza sincronziării Android, deci pe pagina Rapoarte > Eficiența timpului de lucru poți vedea activitatea apelurilor utilizatorilor.

Pentru mai multe informații, vezi: Eficiența timpului de lucru

Operațiune a aplicației MiniCRM pe Android

Aplicația MiniCRM se sincronizează automat dar numai dacă o descarci. Dacă o descarci și te loghezi în sistem, datele sunt încărcate în câteva secunde. Viteza de sincronizare depinde parțial de viteza pe Internet, dar dureaza de obicei aproximativ 3-10 secunde.

Aplicația are ca scop găsirea cardului cel mai relevant. Următoarele aspecte sunt luate în considerare: deținătorul cardului, persoana de contact implicită a cardului, ultima modificare, ultima modificare a unei sarcini.

android-app