Addon-uri MiniCRM

MiniCRM îți pune la dispoziție câteva addon-uri contra-cost care te pot ajuta să configurezi sistemul în cazul unor cerințe speciale.

Dacă dorești să vezi cum funcționează addon-urile MiniCRM poți urmări playlist-ul nostru de pe YouTube: LINK PLAYLIST

Carduri asociate

Acest addon îți permite să creezi asocieri între cardurile din sistem, indiferent de produsul în care acestea sunt create. De exemplu, poți crea asocieri între cardurile din Vânzări și cele din Furnizori pentru a vedea ce vânzare este legată de ce furnizor.

Pentru a crea asocieri între carduri intră în produsul în care dorești să creezi asocierea și apasă pe Asociere nouă.

Caută apoi cardul pe care dorești să îl asociezi și dă click pe numele lui pentru a crea asocierea.

Apoi vei vizualiza în secțiunea Asocieri toate asocierile existente între cardul deschis și alte carduri. Țindând mouse-ul deasupra unei asocieri în partea dreaptă îți vor apărea opțiunile de editare sau ștergere a acelei asocieri. Dacă dai click pe numele cardului sistemul îți va deschide automat cardul asociat și vei putea vedea faptul că asocierea funcționează bidirecțional (poți vedea ce vânzare este asociată cărui furnizor însă și ce furnizor este asociat căror vânzări).

Scopul asocierilor este ca din punct de vedere vizual să îți fie mai rapid să identifici cardurile asociate.

Formulare interne

Folosind acest addon poți completa mai ușor anumite porțiuni din Profilul cardului în funcție de stadiul în care te afli cu acel card fără a mai fi nevoie să dai scroll până la zona respectivă fiind accesibile rapid în partea de sus a cardului.

Cu ajutorul formularelor interne poți grupa informații (câmpuri) ce trebuie completate în anumite etape ale procesului tău pentru a te asigura că orice coleg știe ce informații trebuie completate în fiecare pas, chiar dacă este un coleg nou.

Pentru aceasta va trebui să creezi un formular nou de tip Formular modificare card nou în care să adaugi câmpurile de care ai nevoie și să redenumești formularul. Apoi sistemul îți va crea automat o legătură către acel formular.

Dând click pe acea legătură ți se va deschide formularul și poți completa doar acele câmpuri de care ai nevoie. După completare dă click pe Trimite pentru a salva informațiile.

Pentru detalii legate de crearea formularului consultă pagina dedicată.

Drepturile Utilizatorilor+

Acest addon îți permite să setezi drepturile extra indiferent de rolul pe care utilizatorul îl are în sistem. Astfel, chiar și un utilizator simplu poate avea acces la funcționalități la care în mod normal nu ar avea acces (de exemplu, la rapoarte).

Câmpuri ascunse

Acest addon îți permite să ascunzi zone al profilului de oportunitate și ele vor deveni vizibile doar unui grup de utilizatori. De exemplu, un utilizator de la vânzări poate să vadă câmpurile legate de detaliile unui contract în timp ce un alt utilizator din alt departament să nu le vadă.

 

Important: Add-on-urile pot fi activate pentru abonații „Professional” si „Enterprise” si au un cost suplimentar pentru mai multe detalii ne poți scrie pe adresa suport@minicrm.ro

Adăugare Add-on-uri

 

Pentru a adăuga unul din add-in-urile de mai sus trebuie să apeși pe rotița de setări, iar din meniul care apare trebuie să mergi în secțiunea de abonare. După accesarea meniulului „Abonare” trebuie să dai scroll până la secțiunea „Accesorii” și să alegi funcționalitățile dorite