Rapoarte Adiționale

Schimbări de status

Aici poți examina mutarea cardurilor între statusurile și grupuri de statusuri.

Status change

Condiții de Filtrare

  • Data schimbării Statusului: Selectează o perioadă pe care ai vrea să p evaluezi.

  • Filtre: deschide un filtru pentru e evalua numărul de carduri examinate.

Proiecte

Raportul arată câte carduri aparțin unui utilizator, grup de utilizatori sau companiei în ansamblu.

Project counts

Condiții de filtrare

  • Data schimbării statusului: Vor fi afișate toate acele carduri asupra cărora s-a efectuat o schimbare de status în perioada selectată.

  • Utilizatori: Oportunitățile ce aparțin utilizatorului selectat (deținător) vor fi afișate. Este posibilă și filtrarea după grupuri de utilizatori.

Vizualizări

Poți alege vizualizări săptămânale, lunare, trimestriale. Diagrama va fi rearanjată și cardurile vor fi grupate în funcție de opțiunea selectată de tine.

Pașii vânzării

Acest raport îți arată cât de multe leaduri ai pierdut în diferite statusuri ale vânzări în timpul perioadei evaluate.Cu alte cuvinte, cât de multe leaduri au ajuns în pașii următori ai vânzării și câți dintre ei au ajuns clienți.

Sales steps

Condiții de filtrare

  • Card creat la: vor fi afișate acele carduri create pe durata perioadei setate aici.

  • Utilizatori: doar cardurile ce aparțin utilizatorilor selectați sau grupurilor de utilizatori vor fi evaluate.

  • Zilele ce urmează: Schimbările statusului sunt evaluate de la data la care s-au creat oportunităților până la numărul de zile setate aici.

Activitatea în modul

Acest raport arată când s-au logat utilizatorii și cât timp au petrecut efectiv în sistem.

Activitatea utilizatorilor este divizată pe ore.

Orele sunt împărție în continuare în câte 5 minute. Umbra zonei verzi depinde de nivelul activității utilizatorilor. Cu cât aceștia lucrează mai mult în sistem, cu atât zona verde este mai închisă ca și nuanță.

Activity in the module

Wall of Shame

Este afișat în Vederea de azi și evaluează fiecare utilizator activ.

Wall of Shame

Arată cei mai “problematici” 6 utilizatori. Următoarea logică se aplică listei:

Dacă sarcinile restante + zilele de inactivitate sunt mai mult de 15 unități, utilizatorul este pus pe listă și primii 6 utilizatori sunt afișați în tabel.

Raportul este actualizat în mod constant. Pentru a evita să fii pe listă, loghează-te în sistem și completează sarcinile restante. Pentru a vedea statisticile unui utilizator, click pe numele lui.

Toate ratele de închidere

Sunt afișate pe pagina Vederea de azi și cumulează rata de închidere din Module de vânzare diferite (dacă ai mai mult de unul).

Evaluează ultimele 30 de zile și performanța fiecări utilizator.

Closing rates

Rata de închidere: ‘închiși pierduți / toți cei închiși’ din ultimle 30 de zile. Este evaluat fiecare utilizator și modul de vânzare.

Închiși câștigați (pc): leadurile ‘închise câștigate’ din ultimele 30 de zile. Este evaluat fiecare utilizator și modul de vânzare.

Stayed in for (zile): Media zilelor ce a fost necesară pentru a închide o vânzare. Este evaluat fiecare utilizator și modul de vânzare.