Datele tale sunt în siguranță cu MiniCRM

Cum ai ajuns aici?

Probabil ai dat click pe un link într-unul din formularele partenerilor noștri, pentru a vedea cum sunt administrate datele tale personale și te așteptai la un lung text legal despre managementul datelor. Dacă ai nevoie de astfel de informații le poți găsi în politica datelor. Până acolo, vom explica cine suntem și ce rol jucăm în managementul datelor tale.

Managementul și protecția datelor personale au devenit un subiect important. Multe companii folosesc parteneri externi pentru a stoca date despre clienți, parteneri sau clienți potențiali într-un mod sigur. Astfel de parteneri se numesc procesatori de date.

MiniCRM este un astfel de procesator, care oferă un serviciu tehnic companiei căreia i-ai lăsat (sau te pregătești să îi lași) datele tale de contact. Noi oferim background-ul IT pentru administrarea în siguranță a datelor tale. Serverele noastre funcționează în Uniunea Europeană și, drept urmare, toate datele personale de pe ele sunt protejate de GDPR.

Cine suntem?

MiniCRM este o companie fondată în 2009, care operează în România și Ungaria. Oferim un sistem de management al clienților în cloud pentru companii mici și mijlocii. Peste 2000 de companii îl folosesc deja pentru a avea procese de lucru mai eficiente și mai orientate spre client, adică spre tine.

Dacă ai întrebări despre procesarea datelor sau despre MiniCRM, nu ezita să ne contactezi!

Contactează-ne