Loghează-te

Online Marketing asszisztens román nyelvtudással

A MiniCRM-mel adott egy már jól működő és ismert termék, amit szeretnek a felhasználók és a szakma is. Deutsche Telekom Wall-of-Business versenyének regionális győztese, Marketing Fesztivál legjobb termék díjas, IT-Business TOP10 helyezett cég és nem mellesleg sok ezer felhasználó “bajtársa” a napi hajtásban!

A helyzet az, hogy nem elég egy jó szoftver, jó bevezetés is kell mellé. Van egy csapatunk, ami ezt csinálja. Baromi jó szakemberek alkotják, akik értik, hogy az egyes cégen belüli problémákat hogyan tudja a MiniCRM megoldani; milyen területeken milyen előnyt tud a MiniCRM nyújtani, és segítenek, hogy egy-egy cég életében mindennapossá és nélkülözhetetlenné váljon a MiniCRM.

Jelentkezz most!

A MiniCRM-mel adott egy már jól működő és ismert termék, amit szeretnek a felhasználók és a szakma is. A MiniCRM Zrt. Deutsche Telekom Wall-of-Business versenyének regionális győztese, Marketing Fesztivál legjobb termék díjas, IT-Business TOP10 helyezett cég és nem mellesleg több, mint 1500 cég és sok ezer felhasználó bajtársa a napi hajtásban!

Csatlakozz hozzánk budapesti irodánkba, ha folyékonyan beszélsz és tökéletesen írsz románul, és legyél Te a marketing csapatunk új tagja, aki a román piacra fog tartalmakat gyártani.

Mi egy Online marketing asszisztens feladata nálunk?

Marketing csapat támogatása román nyelvterületen. Bizonyos tartalmakat a magyar és román piacon is szeretnénk bevetni, szóval feladatod lesz különböző tartalmak (pl. hírlevelek, landing page-en megjelenő szövegek) fordítása magyar nyelvről románra. Természetesen kreatív szövegek megalkotásában is számítunk rád.
Social media felületeink és hirdetéseink kezelése. Felépített és bejáratott Google Ads és Facebook Business Manager fiókjaink vannak. Átadjuk a tudást, módszereket.
Interjúzás román ügyfelekkel. Tartalmaink akkor érnek célba, ha megértjük, hogy ügyfeleink milyen problémákat szeretnének megoldani, mi foglalkoztatja őket és milyen előnyökkel jár számukra a MiniCRM használata. Igazán úgy leszünk hitelesek, ha ezekre a kérdésekre első kézből tőlük kapunk választ.
Tanulj tőlünk, taníts nekünk.

Az ideális jelölt ismérvei

Vorbește și scrie foarte bine în limba română.
Meggyőzően, lényegre törően fogalmaz. Esetedben a jó írás nem azt jelenti, hogy cizellált mondatokban írsz, hanem azt, hogy érted a közönséget és meggyőzően, lényegre törően, jó stílusban tudod őket megszólítani.
No bullshit. Segítünk azzal, hogy van egy ismert, tényleg jó termék. Ha csak az igazat mondjuk róla, az is bőven elég. Nem szeretjük a mellébeszélést, szeretjük viszont az intelligens, szórakoztató hangnemet és megközelítést.
Eredményorientált. Minden szöveget úgy írsz, hogy a konverziót tartod szem előtt.
Csapatjátékos. Nem magányos harcos leszel, hanem a marketing csapat részeként együtt fogtok küzdeni a közös célért. Néha pedig más csapatokkal is együtt fogsz működni.
Tud tervezni és határidőre dolgozni. Kanban board-on dolgozunk, 2 hetes sprintekben, agilisan (elvégre szoftverfejlesztő cégről van szó). Komolyan vesszük a hatékonyságot. Ne aggódj, ha neked ezek még új fogalmak, támogatunk majd és mi is veled együtt fejlődünk.
Angolul is ért. Az online marketing egy olyan terület, ahol a legjobb minőségű, naprakész tudás angolul készül.
Legalább 1 év tapasztalatod van szövegírásban vagy social media felületek kezelésében.

Az értékek, amelyekben hiszünk és benned is ezeket szeretnénk megtalálni:

Gondolkodásmód. Folyamatosan fejlődök. Az életem a komfortzónám végén kezdődik.
Belső motiváció. Olyan dolgokat csinálok, amelyekben hiszek. Az hajt előre, hogy szeretem amit csinálok és hiszek benne.
Integritás. Őszinte, nyitott, etikus és tisztességes vagyok. Az emberek bíznak abban, hogy betartom a szavamat.
Öntudatosság. Képes vagyok megérteni milyen hatással vagyok másokra, használom erősségeimet, látom gyengéimet.

Amit kínálunk

Piacképes fizetést. Azt hiszem, így szokták mondani.
Fejlődési lehetőséget. Nálunk minden adott lesz ahhoz, hogy az ország egyik legjobb online marketingesévé válj néhány év alatt.
Jó csapatot. Az alapértékeinket már ismered. :)
Jó körülményeket. Mind az eszközök (pl. Macbook), mind az iroda terén. Hétfő és szerda gyümölcsnap!
Kiszámítható környezetet. Lassan 10 éve csináljuk, nem holnap lesz vége.

Jelentkezz most!

Mindenkinek válaszolunk!

Maximum: 10MB

A kiválasztás folyamata

Beérkezik a CV-d a MiniCRM-be
Felkeresünk egy rövid telefonos beszélgetés erejéig
A leendő szakmai vezető(i)ddel találkozol
Kötetlen beszélgetés a leendő csapatoddal
Megegyezés, ajánlat

Itt van az irodánk

Képek a XYZ csapat életéből