Junior Sales Representative (B2B, Online Software)

Ești focusat pe atingerea obiectivelor de vânzări și cauți constant modalități de a fi și mai eficient? Continuă-ți cariera alături de o echipă motivată!

Aplică acum!

Cunoștințe profesionale

Abilități de comunicare excelente

Cunoștințe de calculator la nivel avansat

Minim 1 an de experiență în vânzări

Cunoștințe de limba engleză

Cunoștințe de utilizare CRM constituie un avantaj

Calea MiniCRM

Îmi place ziua, experimentez, îmi propun să am un impact pozitiv asupra lumii și să învăț în continuu. Fac ceea ce trebuie. Cum trebuie. Cu oamenii potriviți.

Loc de muncă dog friendly

Stare de spirit

Succesul nu este o chestiune de noroc

Acordăm o atenție sporită dezvoltării profesionale și personale. Traininguri interne bazate pe ultimele tendințe și bune practici; provocări individuale și de echipă; coaching.

Ce te inspiră la această echipă?

“Oameni cu mintea deschisă, care cunosc importanța concentrării, care sunt serioși și de încredere, gata să ajute în orice moment, dar care știu și cât de importante sunt pauzele și serile sociale pentru o sănătate mintală bună.”

“Echipă tânără, oameni cool și prietenoși.”

Why is MiniCRM a good workplace?

"Colleagues, flexibility, openness, there is room for growth, overall friendly atmosphere. I like how we reacted to the situation caused by the pandemic."

"That we change things fast! The people, growing mentality, that our opinion counts and it's taken into consideration by the management & that we can develop with the help of the company."

Lovable Product

BIX - Premiul pentru cea mai bună experiență a clienților 2020.

Loc de muncă bike friendly

Îți poți lăsa/depozita bicicleta în garajul sau curtea biroului nostru. Pe lângă asta avem și cabină de duș la birou, dacă ai avea nevoie.

Caracteristici

 • Mânat de numere
 • Perseverent
 • Independent
 • Vânător de recorduri
 • Sigur pe sine
 • Orientat către rezultate
 • Capacitate de gândire în sistem

Prezentarea produsului

MiniCRM este un instrument cloud-based pentru liderii de companii agili, încă din anul 2009. Este un produs, care se poate implementa rapid și este accesibil ca și preț, astfel în momentul de față este folosit de peste 2.000 de companii românești și maghiare mici.

Descrierea postului

Căutăm un reprezentant de vânzări a cărui sarcină este să ne ajute în atingerea obiectivelor noastre, în vânzarea MiniCRM. Vei avea o țintă de vânzări, clienți potențiali primiți și o soluție superbă care te sprijină în aducerea de noi clienți, IMM-uri din România.

Te recunoști în descriere?

Nu interpretezi recordurile stabilite ca o limitare, ci ca rezultate care trebuie obținute?

Ești concentrat pe atingerea obiectivelor tale de vânzări și cauți constant modalități de a fi și mai eficient?

Nu renunți la primul obstacol și poți lucra pe cont propriu pentru a-ți atinge scopul?

Poți controla conversațiile?

Ești perseverent și plin de resurse?

Îți asumi responsabilitatea în loc să cauți scuze?

Programul

40h/săptămână

Birou sau home office: tu decizi!

Aici se află biroul nostru

În procesul de Onboarding:

Ca și parte a procesului de Onboarding vei avea posibilitatea să cunoști în întregime procesul nostru de vânzări, vei face cunoștință și cu colegii din echipa de Asistent vânzări/Sales Support, unde vei vedea cum:

 • Contactăm telefonic clienții interesați (manageri de companii, antreprenori).
 • Evaluăm nevoile acestora.
 • Programăm mai departe la o ședință de consultanță cu un coleg din echipa de vânzări.
 • Administrăm sarcinile într-un sistem unificat și accesibil de CRM, care te ajută și să îți monitorizezi progresul zilnic.
 • Colaborăm cu alte echipe, în special cu echipa de Vânzări, căreia colegii le oferă suport și cu care se sincronizează legat de targete.

După care, focusul tău va fi pe partea de Vânzări.

În echipa de Reprezentanți Vânzări te așteaptă proiecte precum:

 • Identificarea problemele, provocările și nevoile de afaceri ale potențialilor clienți, folosind o varietate de metodologii și tehnici de sondaj.
 • Prezentare celei mai bune soluții de MiniCRM pentru aceștia, folosind partajarea ecranului.
 • Pe lângă vânzările tradiționale ale sistemului, vei oferi și sfaturi despre cum pot funcționa mai bine și cum să genereze mai multe venituri!
 • Colaborarea cu alte echipe: Marketing, Sales support și Account manager.

Lovable Workplace

Echipa noastră de peste 90 de persoane este deja suficient de mare pentru a ne îndeplini visele, și totuși suficient de mică pentru a menține o atmosferă familiară, de susținere și deschisă.

Ce este bine la această echipă?

„Oameni cu mintea deschisă, care cunosc importanța concentrării, care sunt serioși și de încredere, gata să ajute în orice moment, dar care știu și cât de importante sunt pauzele și serile sociale pentru o sănătate mintală bună.”

„Echipă tânără, oameni cool și prietenoși.”

De ce este bine să lucrezi aici?

„Atitudinea angajatorului exemplară. Oamenii sunt cu adevărat importanți – nu spunem doar asta. Există o oportunitate de a crește profesional, deoarece există provocări zi de zi.”

„Am continuu o oportunitate de a mă îmbunătăți și mă perfecționa.”

De ce este MiniCRM este un loc de muncă bun?

„Un loc de muncă cu multă inspirație, unde comunicarea este cheia, munca eficientă este mantra noastră, bunăstarea nu este neglijată, iar dezvoltarea personală și profesională nu are limite.”

„Este un mediu prietenos în care ideile pot deveni realitate, nici o idee nu este rea pentru că oferim feedback constructiv pentru a ne îmbunătăți!”

Oferta noastră

Venit mediu lunar: 7150 - 8200 RON brut/lună, compus din: parte fixă + bonusuri lunare bazate pe performanță (comisionul nu este plafonat, așa că poți câștiga mai mult decât intervalul menționat mai sus, încă din perioada de probă!)

Onboarding complet și oportunități de formare

Asigurare privată de sănătate

Concediu suplimentar conform regulamentului intern

Dispozitive de calitate (Macbook, smartphone)

Oportunitate de a lucra de acasă

Birou modern, de lux și dog friendly, cu grădină.