Black Friday

Înregistrează-te la cea mai bună ofertă CRM a anului!

Cu ocazia Black Friday, pregătim o ofertă super grozavă și anul acesta. Astfel poți începe implementarea CRM cu cea mai bună ofertă a noastră de anul acesta. În plus, vom susține IMM-urile afectate de COVID și printr-un cadou special pe parcursul implementării.

Mă interesează detaliile

Au mai rămas doar 26 pachete promoționale Black Friday

De ce să te înregistrezi acum?

Anul trecut am avut în total 650 de înregistrări la oferta noastră Black Friday, însă am reușit să oferim această ofertă de implementare doar la 100 de companii.

Locurile sunt limitate și anul acesta: ca să reușim să oferim suportul nostru tuturor, doar 100 de lideri de succes vor beneficia de oferta noastră.

Acum pregătim o ofertă și mai interesantă decât anul trecut, prin care, pe lângă reducere, poți beneficia și de un avantaj competitiv imens.

Ce include cea mai bună ofertă CRM a acestui an?

1. Cea mai bună ofertă a noastră pentru implementare de anul acesta, ca nici eventualele probleme de cash-flow cauzate de al doilea val să nu îți stea în cale.

2. Un material ajutător, bazată pe o metodologie nouă, pentru procese mai măsurabile, mai clare și planificabile în compania ta.

3. Acces exclusiv la un material de training de calitate, care va fi disponibil doar pentru cei care încep implementarea prin oferta noastră de Black Friday.

Mă interesează detaliile

Cum te ajută această ofertă în a avea o compania mai rezistentă la criză anul viitor?

Puteți gestiona majoritatea proceselor, datele clienților și sarcinile legate de aceștia într-un singur loc. Astfel lucrați cu eficiență maximă, chiar și când sunteți nevoiți să lucrați de la distanță.

Prin rapoartele integrate vei putea urmări în timp real rezultatele colegilor și companiei tale, poți să-ți faci planuri legate de resursele tale mai ușor și poți reacționa mai repede la schimbări.

Agenții tăi de vânzări nici măcar nu vor avea șansa să uite de sarcinile importante sau de clienți pe parcursul unei vânzări. Astfel reușiți să profitați la maxim de fiecare oportunitate.

Poți automatiza procesul de vânzare și majoritatea proceselor companiei tale. Prin urmare, scade timpul petrecut cu sarcini administrative și puteți să vă concentrați pe sarcinile care generează venit companiei.

Înregistrează-te la unul dintre cele 26 pachete promoționale Black Friday rămase!

*Înregistrarea în sine nu implică nicio obligație, ai șansa să iei o decizie după ce vezi sistemul personalizat pe nevoile companiei tale. Datele tale personale vor fi prelucrate conform Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal MiniCRM.


Nu e pentru tine această ofertă acum?
Trimite oportunitatea prietenilor tăi,
îți vor fi recunoscători!

Share on Facebook